Zline bordázott felületű konyhai 6 db-os késkészlet - MS-934

5 190 Ft

Beszállító által ajánlott ár: 6 600 Ft 21%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: Mery Style Shop
  • Szállítási díj: 2 990 Ft-tól
  • Szállítási idő: 3 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
  • Áru helye: Kiskunhalas

Zline bordázott felületű konyhai 6 db-os késkészlet - MS-934
Zline bordázott felületű konyhai 6 db-os késkészlet - MS-934Zline bordázott felületű konyhai 6 db-os késkészlet - MS-934Zline bordázott felületű konyhai 6 db-os késkészlet - MS-934Zline bordázott felületű konyhai 6 db-os késkészlet - MS-934Zline bordázott felületű konyhai 6 db-os késkészlet - MS-934Zline bordázott felületű konyhai 6 db-os késkészlet - MS-934
 
A kemény fagyasztott húst nem lehet egy közönséges késsel felengedés nélkül felvágni, a hullámos késsel olyan egyszerű, mint a kenyeret vágni. A késen található fekete filmrétege és hullámossága áthatol a levegőn húsvágás pillanatában. Bármilyen kemény is az étel, könnyen vághatóvá válik, és bármennyire is puha az étel, nem tapad a késhez.

A konyhakés nagy pengével rendelkezik, amely alkalmas nagy húsdarabok és zöldségek kezelésére, a séfkés nyugati stílusú és kompaktabb. Használja őket húsok és zöldségek vágására anélkül, hogy a késhez ragadna. Vágjon uborkaszeleteket és burgonyareszeléket anélkül, hogy a kés hozzá ragadna az ételhez, gyorsan és ügyesen. A hullámos késfelületen a kés és az étel között egyenetlen barázdák vannak, ami azt jelenti, hogy a levegő is be van vágva, és ha nincs szorosan rögzítve, nem könnyű rátapadnia a késre.

A mini kések nagyon jók zöldségek és gyümölcsök, például paradicsom, citrom és narancs vágására. Konyhai olló, jó segéd, ha pl. ki akarja csontozni a csirkecombokat, csirkeszárnyakat. Nagyobb és vastagabb mint a közönséges olló. Hámozó: Hétköznapi sárgarépa, burgonya és alma hámozásánál hámozókést használnak.

Ergonomikus formájú nyél: Ennek a séfkésnek a markolata puha és kényelmes homorú és domború nyéllel kombinálva tökéletes fogást biztosít.

Ergonomikus alak és nyél.

Az ergonomikus forma egyensúlyba hozza a fogantyút a vékony pengével, így biztosítva a könnyű mozgást. Tapadásmentes bevonat, így a kés minden erőfeszítés nélkül tisztítható.

A kés kiváló minőségű fehér fekete díszdobozban érkezik.

A készlet tartalma:

1 db húsbárd, 1 db szeletelő kés ,1 db chef kés, 1 db hámozó kés, 1 db olló, 1 db hámozó

Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Utánvét
2 990 Ft-tól
Garancia
6 hónap
Elfogadott fizetési módok
  1. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate