Zenélő, kódolható játék pénzszállító autó, persely - papír, érme tartó

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: Ernyes István EV
  • Szállítási díj: 1 990 Ft-tól
  • Szállítási idő: 7 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
  • Áru helye: Budapest (IV. kerület)
Zenélő, kódolható játék pénzszállító autó, persely - papír, érme tartó
Zenélő, kódolható játék pénzszállító autó, persely - papír, érme tartóZenélő, kódolható játék pénzszállító autó, persely - papír, érme tartóZenélő, kódolható játék pénzszállító autó, persely - papír, érme tartóZenélő, kódolható játék pénzszállító autó, persely - papír, érme tartóZenélő, kódolható játék pénzszállító autó, persely - papír, érme tartó
Szeretné gyermekével megismertetni a pénz fogalmát és értékét? Szeretné megtanítani a takarékosságra és arra ösztönözni, hogy a zsebpénzét okosan ossza be? Amennyiben a válasza igen, akkor lepje meg gyermekét ezzel a multifunkciós persellyel!

A persely egy pénzszállító furgon belsejében helyezkedik el. A persely úgy működik, hogy a papírpénzt a furgon szélvédője fölötti nyílásba kell tenni. A bankjegyet a persely automatikusan behúzza. Az aprópénzt a furgon tetején lévő nyílásba kell tenni.

Az autó tetején számbillentyűzet található. A pénz kivételéhez a billentyűk segítségével meg kell adni a PIN kódot. A kezdő PIN kód: 0000, amit a * és a # gombok megnyomásával lehet megváltoztatni. Ha a PIN kód helyes, akkor az ujjlenyomat leolvasó villogni kezd. Ha a persely tulajdonosa a leolvasóra helyezi az ujját, az autó hátsó ajtaja kinyílik. A szükséges pénz kivétele után, az autó ajtaja bezáródik. Újranyitáshoz ismét használni kell a PIN kódot.

A perselyen lévő számbillentyűk gombjainak segítségével különböző funkciók közül lehet választani. (Hangszerbemutató, állathangok, angol gyermekdalok, iskolai történetek.)

A játéknak a remek szórakozáson kívül oktató funkciója is van. Segítségével a gyermek megismeri a pénz értékét, megtanulja, hogyan kell beosztani és takarékoskodni vele.

Ez az autóba rejtett trezor PIN kóddal, ujjlenyomat leolvasóval és a többi funkcióval garantált sikert arat gyermekénél!

A pénzszállító furgon 3db nagy AA elemmel működik (az elem nem tartozék). Az elemeket a furgon alján kialakított rekeszbe kell helyezni, az autót a mellette lévő gombbal lehet bekapcsolni.

A pénz teljes biztonságának érdekében az autó tetejére felszerelhető a játék részét képző gépfegyver és periszkóp.

Főbb jellemzők:

Pénzszállító furgon persellyel
Ajánlott életkor: 3 éves kor felett
Világító ujjlenyomat-olvasó
PIN kódos nyitás
Automatikus pénzbehúzó funkció
Hanghatások (pénz be és kivételkor)
Választható programok (hangszerbemutató, állathangok, angol gyermekdalok, iskolai történetek)
Tartozékok: gépfegyver, periszkóp
3db AA elemmel működik (a készlet nem tartalmazza)
Kerekeken gurítható furgon
Méret: 28cmX13cmX12cm
Használati útmutató
Szín: fekete, fehér - aktuális raktárkészlet szerint kerül kiküldésre

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Utánvét
1 990 Ft-tól
Garancia
1 év
Elfogadott fizetési módok
  1. Utánvét
  2. Előre utalás
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate