USB C -> HDMI átalakító 2 méteres

1 890 Ft

Beszállító által ajánlott ár: 2 700 Ft 30%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: Mao Direkt Import
  • Szállítási díj: 1 580 Ft-tól
  • Szállítási idő: 3 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
  • Áru helye: Budapest (XII. kerület)

USB C -> HDMI átalakító 2 méteres

Az USB C -> HDMI átalakító egy olyan kiegészítő, amely lehetővé teszi, hogy egy USB C csatlakozóval rendelkező eszközt (például laptopot, tabletet vagy okostelefont) könnyedén csatlakoztassunk egy HDMI kijelzőhöz vagy projektorhoz. Ez az átalakító 2 méteres kábellel rendelkezik, így nagyobb mozgásteret biztosít a felhasználóknak.

Az USB C -> HDMI átalakító támogatja a 4K felbontást, így élvezheti a kiváló minőségű videót és hangot a csatlakoztatott kijelzőn vagy projektoron. Az átalakító magas minőségű anyagokból készül, amelyek biztosítják a tartósságot és a megbízhatóságot.

Az USB C -> HDMI átalakító plug-and-play kialakítása könnyen használhatóvá teszi a felhasználók számára. Nincs szükség külön vezérlőprogramok vagy szoftverek telepítésére, csak csatlakoztassa az átalakítót az eszközhöz, majd az HDMI kábelhez, és már élvezheti is a nagyszerű kép- és hangminőséget.

Az USB C -> HDMI átalakító sokoldalú és hasznos kiegészítő azoknak, akik szeretnék bővíteni a számítógépük vagy okostelefonjuk képernyőjének méretét, vagy akik egy előadást vagy prezentációt szeretnének bemutatni nagyobb képernyőn vagy projektoron. A 2 méteres kábel hossza nagyobb rugalmasságot biztosít a felhasználóknak, így lehetővé teszi a szabad mozgást és a kényelmesebb használatot.

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Utánvét
1 580 Ft-tól
Garancia
6 hónap
Elfogadott fizetési módok
  1. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate