Zselés kényelmi talpbetét-Női 38-42

2 490 Ft

Beszállító által ajánlott ár: 5 490 Ft 54%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: Mery Style Shop
  • Szállítási díj: 1 990 Ft-tól
  • Szállítási idő: 3 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
  • Áru helye: Kiskunhalas

Zselés kényelmi talpbetét-Női 38-42

Miért használjon Gél Activ talpbetétet hétköznapokon?

A talpbetét segítségével az egész napos munka során, a lábra nehezedő nyomás terhét nagy mértékben csökkenthetjük. Továbbá zselés anyaga elnyeli a ütődéseket, kímélve így az ízületeket és a csontokat. Kettős zseléje bizonyítottan hatékonyan csillapítja az enyhébb nyomást és segít csökkenteni a gyaloglás vagy a napi tevékenységek által okozott túlzott terhelést. A keményebb zselé megtámasztja a boltozatot és a sarkat, míg a lágyabb zselé kiváló párnázottságot és nyomáscsillapítást biztosít. A talpbetét formája egész napos kényelemre van tervezve. Így előzheti meg lába elfáradását.

Olyan cipőt viseljen, ami méretben passzol, továbbá megfelelő párnázottságot és tartást biztosít. Elnyeli a kellemetlen behatásokat, és kimagasló kényelmet biztosít viselőjének. Viszkozitása biztosítja, hogy a talp terhelése járás közben, álláskor, valamint sportolás közben is kiegyenlítődjön. Ezáltal az ízületekre és a gerincre ható nyomás csökken, az izmok és a szalagok tehermentesülnek. A talpbetét nagy segítséget nyújt a lábközépcsont terhelésének kiváltására.

Használati útmutató: Szabja méretre, ha szükséges. Vágja körbe annál a körvonalnál, ami megfelel cipőméretének, vagy használja az eredeti talpbetétet mintaként. A legjobb eredmény eléréséhez vegye ki a meglévő talpbetéteket, és cserélje ki azokat a Gél Activ talpbetétekre a zselés felükkel lefelé. Cserélje le a talpbetéteket, amikor az elhasználódás jelei látszanak rajtuk. Ezt hat (6) havonta ajánlott megtenni.


Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Utánvét
1 990 Ft-tól
Garancia
6 hónap
Elfogadott fizetési módok
  1. Utánvét