Világító LED arcmaszk bluetooth alkalmazással

29 990 Ft

Beszállító által ajánlott ár: 42 840 Ft 29%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: Mao Direkt Import
  • Szállítási díj: 1 580 Ft-tól
  • Szállítási idő: 3 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
  • Áru helye: Budapest (XII. kerület)

Világító LED arcmaszk bluetooth alkalmazással
Világító LED arcmaszk bluetooth alkalmazássalVilágító LED arcmaszk bluetooth alkalmazássalVilágító LED arcmaszk bluetooth alkalmazássalVilágító LED arcmaszk bluetooth alkalmazássalVilágító LED arcmaszk bluetooth alkalmazással

Világító LED Arcmaszk Bluetooth Alkalmazással - Kápráztassa el környezetét ezzel a lenyűgöző, egyedi maszkkal!

Ez a fejedelmi LED arcmaszk tökéletes választás felnőttek számára, amely minden szem garantáltan rád szegeződik. Az állítható pánttal ellátott teljes maszk 2074 darab nagy teljesítményű, fényes és hosszú élettartamú lámpagyönggyel és 2121 RGB LED-es lámpagyönggyel rendelkezik. 45 dinamikus és 70 statikus megjelenítési mód áll rendelkezésre a kijelző képeinek változtatásához, így teljesen egyedivé teheti a megjelenését.

A LED Light Up Mask négy megjelenítési módot kínál:

Szövegszerkesztés: Adj meg saját szöveget, amelyet négyféle módon jeleníthetsz meg: rögzített, ugráló szöveg, balra és jobbra mozgó szöveg.
DIY Graffiti Design: Rajzolj saját mintákat, amelyeket fel szeretnél tölteni és megjeleníteni a maszkon.
Pattern Animation: Különböző minták és animációk választhatóak a megjelenítésre.
Music Rhythm: A maszk a zene ritmusára világít.

Csatlakoztasd a maszkot mobiltelefonodhoz a Bluetooth alkalmazás segítségével, hogy minden partin és fesztiválon igazán kitűnj a tömegből. A beépített 2000mAh újratölthető akkumulátor akár 12 óra üzemidőt biztosít, és 1000 töltési ciklusig vagy tovább használható.

Az innovatív gesztusvezérlés lehetővé teszi, hogy a képernyő képeit könnyedén változtathasd. Az alkalmazásban beállíthatod a gesztusváltási animációk kapcsolóját, a lejátszandó tartalmat és a lejátszási ciklus módját, valamint 10 különböző nyelvet támogat.

Minden cosplay, maszkabál, születésnapi parti, Halloween, karácsony, karnevál és elektronikus zenei fesztivál számára ez a világító LED arcmaszk tökéletes választás lesz. Ne habozz, szerezd be most, és válj a középpontba kerülő személyévé!

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Utánvét
1 580 Ft-tól
Garancia
1 év
Elfogadott fizetési módok
  1. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate