Videó adapter 5 az 1-ben LXJ-THT-020 fehér

4 490 Ft

Beszállító által ajánlott ár: 6 410 Ft 29%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: Mao Direkt Import
  • Szállítási díj: 1 580 Ft-tól
  • Szállítási idő: 3 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
  • Áru helye: Budapest (XII. kerület)

Videó adapter 5 az 1-ben LXJ-THT-020 fehér

A memóriakártya/USB fényképezőgép-portokkal ez az adapter többfunkciós átalakítókon keresztül képes adatokat importálni telefonokra és ipeadekre. A HDMI-portot kivetítőkön és TV-monitorokon is lehet tükrözni. Tökéletes képet/videót, gyors és stabil kapcsolatot biztosít.

Alkalmas: Alkalmazás otthoni mozi szórakoztatásra, irodákba, prezentációkhoz, kiállításokhoz, tanórákhoz stb. Ultratiszta, gyors vizuális élményt nyújt a mindennapi életben és munkában. Széles körű kompatibilitás: 13/13 Pro/12/11/11 ProXS/XR/X/8/8 plus/7/7/7 plus/6s/6s plus/6/6/6 plus/5s/SE/5/5/5c telefonokhoz - Pad mini/mini 2/mini 3/mini 4/Air/Air 2/Pro (csak a Pad 3G/4G változatát támogatja) - Pod Touchhoz.

Tulajdonságok:
1. Plug and play. Nincs szükség applikációra.
2. A telefonról HDMI adapterre csatlakoztatható adapter támogatja a YouTube, IDMB, Quickflix, Family On TV, ABC, NBC, FOX, Microsoft Office és még sok mást. NEM TÁMOGATJA a "HDCP" video jack védelemmel ellátott APP-ket, mint például a Netflix, Video, HBO go, HULU, SKY Q és Honda motor és így tovább.
3. Támogatja az XQD, SDXC, SDHC, SD, MMC, RS-MMC, Micro SDXC, Micro SD, Micro SDHC kártya, USB kamera/USB flash meghajtó stb. olvasását (Csak az IOS 13 támogatja a fájlok és egyéb funkciók olvasását, az IOS 13 alatti rendszer csak a fényképek olvasását támogatja).
4. Az i-O-S 13 és afeletti operációs rendszerek esetében használja USB kamera adapterünket a kétirányú átvitel támogatásához: a fájlok alkalmazás megnyitásával importálhatja és exportálhatja a fényképeket/videókat/hangokat/irodai dokumentumokat (Word/PPT/Excel/PDF). Az i-O-S 12 és korábbiak esetében az átvitel egyirányú: "fényképeket" vagy "videókat" továbbít a kameráról a telefonra vagy a padra. (Nincs szükség applikációra). i-O-S 13 és újabb, USB kamera adapter támogatja a csatlakozást egérrel.

Megjegyzés:
1. Az SD kártya/mikro SD kártyaolvasó interfész csatlakoztatása nem használható egyszerre.

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Utánvét
1 580 Ft-tól
Garancia
6 hónap
Elfogadott fizetési módok
  1. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate