Victure kültéri biztonsági kamera PC730 holm7369

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: Duarzo s.r.o.
  • Szállítási díj: 2 990 Ft-tól
  • Szállítási idő: 5 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
  • Áru helye: Komarno
Victure kültéri biztonsági kamera PC730 holm7369

A Victure PC730 kültéri biztonsági kamera egy hatékony eszköz, amely segít megóvni otthonát vagy irodáját a nem kívánt behatolóktól és eseményektől. Ez a kamera magas minőségű funkciókkal és megbízható teljesítménnyel rendelkezik, hogy biztonságérzetet nyújtson Önnek és családjának.

Az első dolog, amit észre fog venni a Victure PC730 kamera esetében, az a kiváló videóminőség. A 1080p HD felbontás és a 130 fokos látószög biztosítja, hogy minden részletet éles és tiszta képen rögzítsen. Ezáltal nyugodtan figyelheti az otthona vagy irodája környezetét, és könnyen felismerheti a személyeket vagy a tárgyakat.
A csomag tartalmazza az összes szükséges szerelési tartozékot és a használati utasítást, így pillanatok alatt működésbe hozhatja a kamerát.

Emellett a kamera távoli hozzáférést is biztosít Önnek a Victure alkalmazás segítségével. Egyszerűen töltse le az alkalmazást okostelefonjára, csatlakoztassa a kamerát a Wi-Fi hálózathoz, és már képes lesz élő képet nézni és felvételeket készíteni bárhonnan, akár otthonról, akár távolabbról is. Ez lehetővé teszi, hogy mindig tudja, mi történik otthonában vagy irodájában, még akkor is, ha távol van.

A Victure PC730 kamera tartalmazza a helyi tárolás lehetőségét is. Támogatja az akár 64 GB-os microSD kártyát, így könnyedén mentheti és tárolhatja a felvételeket a kamera mellett. Ezáltal nemcsak élő képeket nézhet, hanem visszanézheti a korábbi eseményeket is, és biztosítva lehet a fontos információk meglétét.

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Utánvét
2 990 Ft-tól
Garancia
6 hónap
Elfogadott fizetési módok
  1. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate