Vadregényes Cuha-szurdok túra egyéni utazással

2 990 Ft

Eredeti ár:3 490 Ft Kedvezmény:-14%

Kívánt mennyiség:

Vadregényes Cuha-szurdok túra egyéni utazással - Időpont: 2020.07.04
Ár: 2.990 Ft/fő   

A karantén nehéz időszakának vége, de még a határok nem nyitottak meg. Ezért belföldi közös túrázásra csábítunk. Egy remek lehetőség, hogy hazánk természeti értékeit is jobban megismerjük, miközben örömmel mozoghatunk ismét a jó levegőn.

Az utazás egyénileg, saját autóval történik, de felár ellenében buszos utazásra is van lehetőség.
(A buszt minimum 15 fő esetén indítjuk!)

Az ár tartalmazza:
-túravezetés

Utazás: egyénileg.

Budapest 0 kilométerkőtől 138 km. Ajánlott útvonal: M1 autópálya Csémig, majd 13. sz főút Kisigmánd felé. Romándnál balra kanyarodni Bakonyszentlászló, végül Vinye felé. Minimum 1 óra 45 perc utazás autóval.

Találkozópont: Vinye, vasútállomás 9:45 órakor. 10 órakor indulunk a Cuha-patak medrét követve. Hamarosan a Cuha-patak legszebb és leglátványosabb szakaszához érünk.

Vadregényes Cuha-szurdok túra egyéni utazással

Magyarországon páratlan természeti érték a Cuha-szurdok vadregényes túraútvonal. A túraút többszörösen átvezet a patak gázlóin keresztül. A Cuha kanyarog, a túristaút pedig egyenesen halad dél felé, így lépten nyomon átkelünk a patakon a köveken ugrálva.

Miután kimulattuk magunkat a patakba gázolások során, a Hódos-ér folyása irányában folytatjuk túránkat. Még mielőtt a Cuha-patakba folyna a vize, a Pápalátó-kő felé vesszük az irányt. A geológiai képződmény csodás panorámát ígér. Szép időben nem csak Pápát (a várost) láthatjuk, de akár a Pannonhalmi Apátságot is.

A fotók elkészülte után folytatjuk túránkat Likas-kő felé. A hatalmas sziklában a víz eróziós munkája vájatokat készített, melyeket már a középkor embere is élvezhetett. Miután kiélveztük ezt a látnivaló is még 2 km túrázás választ el minket az autóinktól. Tervezett visszaérkezés: 18 óra.

Túratáv: 16,5 km.szintemelkedő: 300 méter.

Kötelező felszerelés: váltócipő.

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Fizetési információk

Elfogadott fizetési módok:

Garancia
Nincsen
Elfogadott fizetési módok
  1. Előre utalás
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate