UV-99 Hordozható Fertőtlenítő Germicid UV lámpa

Kívánt mennyiség:

UV-99 Hordozható Fertőtlenítő Germicid UV lámpa

Az UV-C fény segítségével vegyszermentesen fertőtlenítheti lakását, autóját, vagy személyes tárgyait. Szabaduljon meg a telefonján, kulcsain, iratain vagy maszkján található kórokozóktól egy egyszerű gombnyomással.
  • Vegyszermentes fertőtlenítés
  • Eljut a mosószerrel vagy spray-vel nem elérhető helyekre is
  • Hordozható, akkumulátorról üzemeltethető
  • Egyszerű és biztonságos használat
  • Fertőtleníti, frissíti és megszabadul a kellemetlen szagoktól
  • Klinikai tesztekkel bizonyított hatás
  • Az ózonállás és az ultraibolya fény professzionális sterilizálási módszerek, amelyet régóta alkalmaznak az orvostudományban és a kozmetikumokban

Az UV-C fény az ultraibolya fény legrövidebb hullámhosszú területén található 100-280 nanométer között. A nagy energiatartalmú UV-C sugárzás fotokémiai reakciókat vált ki, amely tönkreteszi a vírusok, baktériumok, gombák és penész DNS-ét, ami így azok elpusztulásához vagy károsodásához vezet.

A fizikai UV-C fertőtlenítés egyik fontos előnye, hogy nem idéz elő ellenálló képességet. Az UV-C csírátlanítás akkor is működik, amikor a csírák már ellenállnak a hagyományos fertőtlenítőknek, mint az alkohol, vagy antibiotikumok. A hatékonyságát alátámasztó tudományos bizonyítékok száma éppen az elmúlt években többszöröződött meg.

Az UV-C germicid lámpa mellékterméke az ózon, amely szintén kiváló csírátlanításra és szagtalanításra. Gáz halmazállapotának köszönhetően a legkisebb helyekre is eljut.

Az UV-99 germicid lámpa 2.5 wattos teljesítményével kis helyiségek fertőtlenítésére a legalkalmasabb. Hordozhatóságának köszönhetően azonban nagyobb terek is fertőtleníthetőek vele többszöri használattal. Alkalmazza a fürdőszobában, gardróbban, konyhaszekrényben, autóban, irodában. Fontos, hogy zárt helyen használja, hogy a keletkező ózon minél jobban koncentrálódjon. Használat után szellőztessen.

Néhány gyakori példa, ahol hasznát veheti a vegyszermentes fertőtlenítésnek:

Küldemények fertőtlenítése
A vásárlás jelenleg egyik legbiztonságosabb módja a házhoz szállíttatás, ám a kórokozó a csomag felületén ugyanúgy jelen lehet. Átvétel után ajánlott a küldeményt a lámpa mellé helyezni és gyorsan lefertőtleníteni.

Gyerekjátékok fertőtlenítése
Az UV-C lámpa kiváló megoldás gyermekek játékainak vegyszermentes tisztításához. Vizes ronggyal távolítsa el a látható szennyeződéseket, az UV-C lámpával pedig a láthatatlan baktériumokat. Fontos: A gyermeket ne tegye ki UV-C sugárzásnak!

Ne vigye haza a fertőzést
Hazaérkezés után fertőtlenítse az utcán is használt eszközeit, hogy bizonyosan ne hurcoljon be kórokozókat a lakásába.FONTOS: Bár az UV-C fénnyel való fertőtlenítés biztonságos, de működés közben emberek és állatok ne tartózkodjanak a lámpával egy térben a bőr és szemsérülések elkerülése érdekében. Fertőtlenítés után szellőztessen.  

30 per alatt fertőtlenít
8000 órás élettartam
Egy feltöltéssel 4 ciklus
Állítható dőlésszög
Fehér és fekete színben
1 év garanciával

 

Szállítási határidő: 5 munkanap


Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Utánvét
990 Ft-tól
Garancia
1 év
Elfogadott fizetési módok
  1. Előre utalás
  2. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate