Ez az ajánlat sajnos lejárt. Iratkozz fel hírlevelünkre , hogy legközelebb egyetlen ajánlatról se maradj le!

Válogass népszerű ajánlatainkból:

Eredeti ár:24 990 Ft
18 490 Ft
Eredeti ár:41 990 Ft
32 990 Ft
Eredeti ár:29 990 Ft
24 990 Ft
Eredeti ár:54 775 Ft
15 990 Ft

A lejárt ajánlat adatai:

Trópusi bambusz masszázs tanfolyam

15 980 Ft

Eredeti ár:27 980 Ft Kedvezmény:-43%

Kívánt mennyiség:

Trópusi bambusz masszázs tanfolyam          
Csak 15.980 Ft-ért

A képzésről:

A keletről származó, bambuszhengerrel végzett masszázs egy erőteljes masszázstechnika. A masszázs nemcsak a fizikai állapotra van pozitív hatással, de mentális kikapcsolódást is biztosít.

A bambusz masszázs során minden testrészre meghatározott méretű bambusz rudakat használnak, a megfelelő nyomás érdekében. A hengeres bambuszszárak mozgatása energetizálja a test egészét, nemcsak a felületi izmokat, hanem a mélyebben fekvőeket is csodálatosan meg lehet vele dolgozni.

A bambusz masszázs célja:

Exkluzív masszázstechnika, melynek célja a relaxáció, a reaktiválás, a nyugtató és nyiroktisztító hatás elérése. A mély masszázs Stimulálja a vér- és a nyirokkeringést, a bőrszövet mellett az izmokat is érinti, így a keringés serkentése mellett alapos méregtelenítő hatása van. A bambusz finom görgése, lágy simítása a sejtek aktiválásával a szöveteket élettelibbé varázsolja, felgyorsítja az anyagcserét, erősíti az immunrendszert.

A képzés célja:

Célunk olyan szakemberek képzése, akik az elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátításával, képesek lesznek Trópusi bambusz masszázs szolgáltatást nyújtani, mely segítségével a hallgató egy 60 perces komplett masszázst tud végezni.

Kinek ajánljuk a tanfolyamot? 

 • leendő masszőröknek, kollégáknak akik szépségszalonban, hotelben, wellness központban, egészségközpontban kívánnak elhelyezkedni vagy egyéni vállalkozást akarnak működtetni, bővíteni
 • aki otthon, családja, barátai körben szeretne trópusi bambusz masszázst alkalmazni.

Jelentkezés előfeltétele: A tanfolyam minden előképzettség nélkül, bárki által elvégezhető, 18 éves kor felett!

A tanfolyam felépítése: intenzív, az elméletet távoktatásban sajátíthatod el, a gyakorlati képzést személyesen

Masszázs elmélet  - elméleti anyagrész elsajátítása távoktatás keretén belül egyénileg

 • A masszázs elmélet (hatás, technikák, energiacsatornák)
 • A bambusz masszázs technikájának gyakorlati maszsázsfogásai
 • A masszázs javallatai és ellenjavallatai

A tanfolyam dátuma: 2020. szeptember 15. (kedd), 08.45-13.00                                            

Vizsga időpontja- anyaga:

Vizsga lehetőség a tanfolyamot követően 3 hónapon belül nyílik lehetőség. A Stúdió fenntartja magának a jogot arra, ha nem lenne meg a csoportos vizsga minimum létszáma, hogy csak az egyéni vizsgát biztosítsa, melynek különbözeti árát a vizsga előtt esedékes átutalni.

A vizsga az elméleti anyagból (feladatlap), valamint a gyakorlati anyagrészből lesz (modellen mutatva), vagy skype-on vagy a zoom programon keresztül. A vizsgára a modellt a vizsgázónak kell biztosítania.

Sikeres vizsga esetén a hallgatók névre szóló,sorszámozott, bélyegzővel ellátott Tanúsítványt kapnak- megnevezése: Trópusi bambusz masszázs (fizikai közérzet javító masszőr, frissítő masszőr végzettséget szerez!), mely segítségével a vizsgázó a tanfolyamon tanult anyagot tudja elvégezni . Vállalkozásban végezhető tevékenység, a hatályos törvények szerint.  

Tevékenységi kör Teáor-száma: 9604

Szükség esetén (angol-német, és még másik 5 nyelv) idegen nyelvű Tanúsítványt is kiállítunk (3000Ft/nyelv), a tanfolyam napjára történő igénylés esetén, későbbi időpontban 5000Ft/nyelv. Tanúsítványt a vizsga napjától számított 1 évig állítunk ki. A tanúsítványokat postai úton küldjük el, ajánlott levél formájában, karton papírban. A postai díj: 830Ft, mely összeget az igénylő előreutalással egyenlít ki.

Az oktatás helyszíne: Budapesten lesz, a pontos helyszín a tanfolyami tájékoztatóban lesz kiküldve.

A tanfolyamhoz szükséges:

 • Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházat, rövidnadrág, fürdőruha, papucs
 • Modell (szükség esetén)
 • Lepedő, 1 db

 

Vizsgadíj mely tartalmazza:

 • Az elméleti és gyakorlati oktatás díját
 • A tanfolyami jegyzet díját
 • A tanfolyam során használt bambuszrudakat a gyakorláshoz
 • A magyar nyelvű tanúsítvány kiállítási díját

Nem tartalmazza a vizsgadíjat, mely csoportos vizsga esetén 4000Ft (csoportos vizsga 4 főtől), egyéni vizsga esetén 6000Ft, a Stúdió által küldött számlaszámra kell befizetni a tanfolyam előtti héten. A vizsga minden résztvevő számára kötelező, kezelés hivatalosan csak a megszerzett vizsga elvégzése után végezhető. A vizsgát egy külön időpontban  egyeztetett időpontban lehet megtenni, a Stúdióval egyeztetve. Tanúsítványt csak vizsgázott résztvevő kaphat! A tanúsítvány kiküldésének postai díját, mely belföldre 830Ft.Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Fizetési információk

Elfogadott fizetési módok:

Személyes átvétel
ingyenes
Garancia
Nincsen
Elfogadott fizetési módok
 1. Előre utalás
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate