Ez az ajánlat sajnos lejárt. Iratkozz fel hírlevelünkre , hogy legközelebb egyetlen ajánlatról se maradj le!

Válogass népszerű ajánlatainkból:

Eredeti ár:24 990 Ft
18 490 Ft
Eredeti ár:41 990 Ft
32 990 Ft
Eredeti ár:29 990 Ft
24 990 Ft
Eredeti ár:54 775 Ft
15 990 Ft

A lejárt ajánlat adatai:

Trigger Pont terápia I-es képzés (felső test )

25 980 Ft

Eredeti ár:39 980 Ft Kedvezmény:-35%

Kívánt mennyiség:

Trigger Pont terápia I-es képzés (felső test )
Csak 25.980 Ft - ért

 

A képzésről:

A mozgás szervrendszerén belül, az izmokban létrejövő pontok - trigger-, vagy tenderpontok - nagyon sok esetben kiváltó okai a különböző területeken jelentkező fájdalmaknak. Ebben az esetben "csomókról" van szó az izomzatban, illetve az izom-ín átmenetnél, amely sokszor nem nagyobb mint egy borsó. Jellegzetessége azonban, hogy a triggerponthoz mindig tartozik egy terület, ahová a fájdalom kisugárzik.

Mit nevezünk trigger pontnak?

A miofaszciális trigger pont egy kisebb izomrost szakaszra izolálódó merevség, amely csomóként érzékelhető, elsősorban az izomhas középpontja táján (centrális trigger pont). A pontokat érezhetjük kis dudoroknak, merev "spagetti" darabnak, vagy kis, szilvamag alakú és méretű púpoknak. Nem feltétlenül elég érzékeny az ujja mindenkinek ahhoz, hogy tapasztalat nélkül a dudor alapján megtalálja a pontokat, de önkezelés esetén mégsem lehet tévedni, mert a trigger pont nyomásra mindig fáj. A trigger pont csomók tehát kemény izomrost részek, amelyek nem tudnak ellazulni és folyamatosan összehúzódott állapotban vannak, akár éveken keresztül is.

A trigger pontok fizikai beavatkozásra reagálnak, de semmi más és "könnyed" dolog nem teszi meg. Pozitív gondolkodás, meditáció, relaxáció nem használ. De még a fizikai behatások sem lesznek hasznosak, ha azok túl átfogóak és nem elég specifikusan hatnak a trigger pontra. A nyújtás önmagában például nem fog használni, sőt rosszabbá is teheti a helyzetet. Hideg, meleg, elektromos stimuláció és fájdalomcsillapítók enyhíthetik ideig-óráig a tüneteket, de a trigger pont nem szűnik meg. Megbízható eredmények érdekében a fizikai terápiának direkt módon a trigger pontra kell irányulnia.

A trigger pont masszázs célja:

A trigger pont terápia célja ezeknek a feszültség pontoknak a feloldása. A kezelés során meg kell keresni a fájdalom "trigger pontját", vagyis ahonnan a fájdalom ered. Ez nem biztos, hogy a fájdalom helyén van. A trigger pontra megfelelő ideig kell nyomást kifejteni. Ez oldja a merevséget és a fájdalmat.

A triggerpontok és tenderpontok ismeretének birtokában a fájdalom igazi kiváltó oka könnyen lokalizálható, amely pedig nagyon nagy segítség a betegkezelésben! Itt ugyanis az ok és a tünet, - mint következmény - viszonylag távol vannak egymástól és a fájdalom kiváltó okát könnyen félre lehet értelmezni.

Trigger- és tenderpontok amellett, hogy helyi, vagy kisugárzó fájdalmakat okoznak megnövelik az adott izom spazmusát is, melynek hatására további panaszok/tünetek alakulhatnak ki. Pl.- ín túlterhelése, tendopathia; - porc- és meniscussérülés; - arthrosis; - gerincpanaszok, porckorongbántalmak; - kisugárzó fájdalmak, pszeudoradikuláris tünetek; - arc-, fog-, fejfájás; - és még sok egyéb.

A képzés célja:

Célunk olyan szakemberek képzése, akik az elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátításával, képesek lesznek Trigger pont terápiás masszázs kezelést nyújtani, mely segítségével a hallgatók egy komplett kezelést tud végezni.


Kinek ajánljuk a tanfolyamot? 

 • leendő masszőröknek, masszőröknek akik szépségszalonban, hotelben, wellness központban, egészségközpontban kívánnak elhelyezkedni vagy egyéni vállalkozást akarnak működtetni, bővíteni
 • aki otthon, családja, barátai körben szeretne Trigger pont terápiás kezelést alkalmazni

Jelentkezés előfeltétele: A tanfolyam minden előképzettség nélkül, bárki által elvégezhető, 18 éves kor felett!

A tanfolyam tematikája:

 • Trigger pont terápia elméleti anyag (pdf)
 • Trigger- és tenderpontok vizsgálata, kezelése
 • Az 1-es képzés gyakorlati anyaga: arc, fej, nyak, érzékszervek, váll, alkar, felkar, kéz, mell, hát

Jelentkezés előfeltétele: A tanfolyam minden előképzettség nélkül, bárki által elvégezhető, 18 éves kor felett!

A tanfolyam felépítése: intenzív, az elmélet távoktatásban és gyakorlati képzés személyesen

A tanfolyam időpontja:

2020. szeptember 09. (szerda), 08. 45.-14.30

Vizsga időpontja- anyaga:

Vizsga lehetőség a tanfolyamot követően 3 hónapon belül nyílik lehetőség. A Stúdió fenntartja magának a jogot arra, ha nem lenne meg a csoportos vizsga minimum létszáma, hogy csak az egyéni vizsgát biztosítsa, melynek különbözeti árát a vizsga előtt esedékes átutalni.

A vizsga az elméleti anyagból (feladatlap), valamint a gyakorlati anyagrészből lesz (modellen mutatva), vagy skype-on vagy a zoom programon keresztül. A vizsgára a modellt a vizsgázónak kell biztosítania.

Sikeres vizsga esetén a hallgatók névre szóló, sorszámozott, bélyegzővel ellátott Tanúsítványt kapnak- megnevezése: Trigger pont terápia  (fizikai közérzet javító masszőr, frissítő masszőr végzettséget szerez!), mely segítségével a vizsgázó a tanfolyamon tanult masszázs programot tudja elvégezni. Vállalkozásban végezhető tevékenység, a hatályos törvények szerint.Tanúsítványt abban az esetben állítunk ki, ha a résztvevő a 2-es képzést is elvégezte.

Tevékenységi kör Teáor-száma: 9604

Szükség esetén (angol-német, és még másik 5 nyelv) idegen nyelvű Tanúsítványt is kiállítunk (3000Ft/nyelv), a tanfolyam napjára történő igénylés esetén, későbbi időpontban 5000Ft/nyelv. Tanúsítványt a vizsga napjától számított 1 évig állítunk ki. A tanúsítványokat postai úton küldjük el, ajánlott levél formájában, karton papírban. A postai díj: 830Ft, mely összeget az igénylő előreutalással egyenlít ki.

Az oktatás helyszíne: Budapesten, a pontos cím a képzés előtt

Tanulási segédlet: elméleti anyag

A tanfolyamhoz szükséges:

 • Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházat, fürdőruha, papucs
 • Modell, akin gyakorolsz
 • Lepedő, törölköző, 1- 1 db
 • Masszázskrém vagy olaj

  Vizsgadíj mely tartalmazza:

 • Az elméleti és gyakorlati oktatás díját
 • A magyar nyelvű tanúsítvány kiállítási díját

Nem tartalmazza a vizsgadíjat, mely csoportos vizsga esetén 4000Ft (csoportos vizsga 4 főtől), egyéni vizsga esetén 6000Ft, a Stúdió által küldött számlaszámra kell befizetni a tanfolyam előtti héten. A vizsga minden résztvevő számára kötelező, kezelés hivatalosan csak a megszerzett vizsga elvégzése után végezhető. A 2 képzésből egyszerre is le lehet vizsgázni, amennyiben két időpontban kerülne rá sor, két alkalommal kell vizsgadíjat fizetni.  A vizsgát egy külön időpontban  egyeztetett időpontban lehet megtenni, a Stúdióval egyeztetve. Tanúsítványt csak vizsgázott résztvevő kaphat! A tanúsítvány kiküldésének postai díját, mely belföldre 830Ft. A tanfolyami jegyzet díját, mely tanfolyamonként 3500Ft.

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Információk a szolgáltatóról


Fizetési információk

Elfogadott fizetési módok:

Személyes átvétel
ingyenes
Garancia
Nincsen
Elfogadott fizetési módok
 1. Előre utalás
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate