Torta díszítő 19 részes készlet, műanyag - MS-803

4 090 Ft

Beszállító által ajánlott ár: 5 300 Ft 22%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: Mery Style Shop
  • Szállítási díj: 2 990 Ft-tól
  • Szállítási idő: 3 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
  • Áru helye: Kiskunhalas

Torta díszítő 19 részes készlet, műanyag - MS-803

Készüljön minden családi, baráti összejövetelre úgy, mint a profi cukrászok!

Ha szeret tortát sütni, új süteményeket kipróbálni vagy akár kidekorálni az elkészült ételeket, akkor ez a szett remek választás Önnek.

A vendégei minden esetben ámulni fognak a szebbnél szebb, és finomabbnál finomabb süteményeken. A szett 8 különböző dekoráló fejet tartalmaz, így biztosan minden alkalomra megfogja találni a kedvére valót. Használhatja sütemények és péksütemények díszítésére vagy töltésére.
5 flakon található benne kupakokkal: 2 darab nagyobb, és 3 darab kisebb, ezek rugalmas műanyag anyagból készültek, amiket össze is nyomhat. Ezeken felül megtalálható még a csomagban egy spatula is.

A használata rendkívül egyszerű, csak töltse fel a választott üveget az adott krémmel és már készítheti is a sütemények töltelékét és a dekorációt.

A sütemények díszítése rendkívül egyszerű lesz ennek a készletnek a segítségével. Nem kell azon aggódnia, hogy elfolyik a krém, vagy a kivágott zacskó vagy a habzsák elszakad használat közben. A habkinyomó használata nagyon egyszerű, válassza ki a habkinyomó fejet és töltse meg a tégelyt a kívánt krémmel, majd dekorálja elképzelései szerint a tortákat, süteményeket.

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Utánvét
2 990 Ft-tól
Garancia
6 hónap
Elfogadott fizetési módok
  1. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate