Topshak 130W multi csiszoló egér +12 csiszoló papír

5 990 Ft

Beszállító által ajánlott ár: 8 590 Ft 30%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: Mao Direkt Import
  • Szállítási díj: 1 580 Ft-tól
  • Szállítási idő: 3 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
  • Áru helye: Budapest (XII. kerület)

Topshak 130W multi csiszoló egér +12 csiszoló papír

A TOPSHAK TS-SD2 130W részletcsiszoló, amely kiválóan alkalmas a fából, műanyagból, festékrétegekből, fémekből és egyéb anyagokból való finom részecskék eltávolítására. Ez a kis kézi részecskementesítő ideális szerszám minden olyan projekthez, ahol a finom, részletes munka elvégzése szükséges.

Fedezze fel a 130W részletcsiszoló teljesítményét és kényelmét, amely kiváló minőségű rézmotorral van felszerelve, és akár 13 500 fordulat/perc sebességgel képes körbefutni és 130 W teljesítményt biztosít a sima csiszoláshoz. Az eszköz magas excentrikus körrel rendelkezik, amely nagyobb csiszolási területet hoz létre, és az egérfej kialakítás lehetővé teszi az egykezes kezelést, hogy megkönnyítse a famegmunkálás részleteinek kezelését a nehezen elérhető széleken.

A csomag 12 darab csiszolópapírt tartalmaz, amelyek különböző szemcsemérettel rendelkeznek, így tökéletesen illeszkednek különböző csiszolási feladatokhoz.

80 szemcse: durva csiszolás, fémrozsda/festett fa eltávolítása

120 szemcse: felületi simaság és kisebb hibák eltávolítása

180 szemcse: finom polírozás a festés előtti alapozó tömítés

Az eszköz hatékony porgyűjtési rendszerrel rendelkezik, amely 6 nagy teljesítményű vákuumnyílást tartalmaz, amelyek könnyen felfogják a törmeléket és a port egy átlátszó pordobozba vezetik. A kivehető pordoboz további előnyt biztosít a por eltávolítása szempontjából, hogy az eszköz mindig tiszta és készen áll a következő feladatra.

Az öntapadó lemezkialakítás lehetővé teszi a csiszolópapírok könnyű cseréjét, és az eszköz hőelvezető lyukakkal rendelkezik, amelyek hatékonyan csökkentik a gép testhőjét. Az eszköz mérete 140 x 140 x 80 mm, és 2 méteres kábellel rendelkezik.

A 130W részletcsiszoló eszköz névleges feszültsége 230V/50Hz. Ez azt jelenti, hogy az eszköz áramellátása szükséges névleges feszültségen működik, amely 230 volt és a frekvencia 50 Hz. Ez a feszültség és frekvencia általánosan használt a hazai elektromos hálózatokban Európában.

A névleges bemeneti teljesítmény 130W, ami azt jelenti, hogy az eszköz használata során a névleges bemeneti teljesítmény 130 watt. Ez a teljesítményhatár meghatározza az eszköz maximális teljesítményét, amelyet biztonságosan felhasználhatunk.

Az eszköz üresjárati fordulatszáma 13500 fordulat/perc. Ez azt jelenti, hogy amikor az eszköz nincs érintkezésben a csiszolási felülettel, akkor a motor 13500 fordulatot produkál percenként. Ez az adat mutatja az eszköz motorjának sebességét a terhelés nélküli állapotban.


Csomag tartalma:

  • 1x TOPSHAK TS-SD2 130 W-os részletcsiszoló
  • 12x csiszolópapír
  • 1x dugó
  • 1X pordoboz

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Utánvét
1 580 Ft-tól
Garancia
6 hónap
Elfogadott fizetési módok
  1. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate