Téli túra a Mátrában: Vörös-kő és a Galyatető

3 990 Ft

Eredeti ár:5 990 Ft Kedvezmény:-33%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: utazzvelem
  • Szolgáltató helye: Budakeszi
Téli túra a Mátrában: Vörös-kő és a Galyatető - Időpont: 2021.02.20
Ár: 3.990 Ft/fő  

 

Az ár tartalmazza:
-túravezetés

Utazás: egyénileg. Budapest 0 kilométerkőtől 110 km. Ajánlott útvonal: M3 autópálya az Gyöngyös kijáratig, majd 3-as főút Gyöngyösig, később 24-es főút Mátraháza felé. Min. 2 utazás autóval. Találkozópont: 9:45 órakor Sípark Mátraszentistván parkolója.

Busz igénybe vehető. Ára: 5.990 Ft/fő.
A busz min. 15 résztvevő esetén indul. Busz indulás reggel 7:30 órakor a Stadionok metróállomás közeléből.

Téli túra a Mátrában: Vörös-kő és a Galyatető programja:

10 órakor indulunk túrázni. Észak felé indulunk el, az első megállónk a Vörös-kő kilátó. A 781 méter magas Vörös-kő hegyen létesült kilátó 360 fokos körpanorámával kápráztat el minket tiszta időben. Galyatető, Mátraszentistván, Mátraszentlászló, Ágasvár csodálható meg. Észak felé a Magas-Tátra is kivehető. 

Sebestyénvár felé folytatjuk utunkat, majd következik a Galyavár. A 837 méteren fekvő romok megtekintése után a Galya-fensík érintésével jutunk el a Galyatetőre. 

A szlovák eredetű "galya" szó jelentése: fátlan, füves hegy. Ez hazánk 3. legmagasabb pontja a maga 964 méterével. Itt tartunk egy rövid ebédszünetet: elfogyasztjuk a magunkkal hozott szendvicseinket, majd indulunk tovább. 

A piszkés legelőhöz érünk, ahol pihenőpadok várják az inkább nyári időben erre járó túrázókat. Majd Mátraszentlászló érintésével érkezünk vissza a síparadicsomba, a kiindulási helyünkre. A Hóhatár étteremben lehetőség lesz meleg italt vagy ételt fogyasztani hazaindulás előtt.

A busz 17 órakor indul. Érkezés Budapestre az esti órákban.

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Fizetési információk

Elfogadott fizetési módok:

Garancia
Nincsen
Elfogadott fizetési módok
  1. Előre utalás
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate