Teesa Cook Expert Master 6 darabos rozsdamentes acél edénykészlet

19 990 Ft

Beszállító által ajánlott ár: 26 400 Ft 24%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: Gravicom Trading
  • Szállítási díj: 1 890 Ft-tól
  • Szállítási idő: 1 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
  • Áru helye: Budapest (IV. kerület)

Teesa Cook Expert Master 6 darabos rozsdamentes acél edénykészlet

Teesa Cook Expert Master 6 darabos rozsdamentes acél edénykészletTeesa Cook Expert Master 6 darabos rozsdamentes acél edénykészletTeesa Cook Expert Master 6 darabos rozsdamentes acél edénykészletTeesa Cook Expert Master 6 darabos rozsdamentes acél edénykészletTeesa Cook Expert Master 6 darabos rozsdamentes acél edénykészletTeesa Cook Expert Master 6 darabos rozsdamentes acél edénykészlet

A szilárd rozsdamentes acél edények az alapja minden konyhának. Ezért ezt szem előtt tartva elkészült a Teesa COOK EXPERT MASTER edények sorozata. A készlet tartalma: rozsdamentes acél edény 6 liter és 3 liter űrtartalommal, 1 literes serpenyő és három fedél, ez a tökéletes készlet, amely segít különféle ételkészítésben. A profilozott szélű edények megfelelő kialakítása támogatja a használat kényelmét, csökkentve az étel kiömlésének kockázatát a tűzhelyen és a munkalapokon.

Ha kíváncsi arra, hogy milyen edényeket érdemes vásárolni, akkor a Teesa termékeit ajánljuk 18/10 acélból. A COOK EXPERT MASTER 18% krómot tartalmaz, amely kiváló korróziógátló tulajdonságokat garantál, és 10% nikkelt a fényesebb szín és fényesség érdekében. Ennek eredményeként az edények ellenállnak a sérüléseknek és a magas hőmérsékletnek.

A Teesa acél edények praktikus litermérleggel vannak felszerelve. A belső mérőpohár megkönnyíti az elkészített edény hozzáadott összetevőinek megfelelő arányának mérését.

A COOK EXPERT MASTER szett minden edényének megfelelő fedele van edzett üvegből és rozsdamentes acélból. Ez a kombináció sokkal könnyebbé teszi a főzési folyamat ellenőrzését. A fedélen lévő gőzkivezetés csökkenti a főzési zajt és megakadályozza a sütő piszkosodását.

A Teesa edények aljának többrétegű szerkezete tökéletesen vezeti és felhalmozza a hőt. Ennek eredményeként az edény gyorsan felmelegszik, jól tartja a hőt és elosztja az egész serpenyőben. A többrétegű alja a főtt ételeket is megvédi az égéstől vagy a forrástól.

Ha nem tudja, milyen edényeket válasszon a tűzhely típusához, akkor a COOK EXPERT MASTER készlet kiváló választás lesz. Gyártásuk és különleges kialakításuk garantálja az edények gyors és könnyű elkészítését gáz-, elektromos, indukciós, halogén és kerámia tűzhelyeken.


Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Utánvét
1 890 Ft-tól
Garancia
1 év
Elfogadott fizetési módok
  1. Előre utalás
  2. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate