Szafi Reform Aszkorbinsav (C-vitamin), 500 g

1 590 Ft

Eredeti ár:1 690 Ft Kedvezmény:-6%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: Market Plaza
  • Szállítási díj: 1 490 Ft-tól
  • Szállítási idő: 4 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
  • Áru helye: Budapest (II. kerület)

Szafi Reform Aszkorbinsav (C-vitamin), 500 g
 

Az aszkorbinsav nem más, mint a C-vitamin, egy vízben oldódó vitamin, amelynek számos fontos funkciója van a szervezetünkben:

-A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül az erek normál állapotának, műkö­désének fenntartásához, a csontozat és a porcok állapotának, műkö­désének fenntartásához, a fogak és a fogíny normál állapotának fenntartásához, valamint a bőr normál állapotának, működésének fenntartásá­hoz

-A C-vitamin hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz.

-A C-vitamin hozzájárul az idegrendszer normál műkö­déséhez.

-A C-vitamin hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához.

-A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

-A C-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

-A C-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

-A C-vitamin hozzájárul az E-vitamin redukált formájának regenerálásához.

-A C-vitamin fokozza a vas felszívódását.

A C-vitamint nyers zöldségekkel (paprika, paradicsom, burgonya, kelvirág, stb.), gyümölcsökkel (citrus félék, bogyós gyümölcsök, stb.), valamint étrend-kiegészítők segítségével vihetjük be a szervezetünkbe. Ügyeljünk, a kiegyensúlyozott, változatos étrendre!

Az Szafi Reform aszkorbinsavat számos módon felhasználhatjuk a konyhánkban:

A Szafi Reform aszkorbinsav segít a gyümölcsök, zöldségek felületén, az oxidációs folyamatok hatására bekövetkező barnulás megakadályozásában.

A kenyerek, pékáruk sütésekor egy kávéskanál Szafi Reform aszkorbinsavat a tésztához adva jobb állagú, könnyebben nyújtható tésztát kapunk, amely a sütés után kevésbé morzsolódik.

Ha a sütéshez szódabikarbónát használunk, fontos, hogy valamilyen savas kémhatású anyaggal, például aszkorbinsavval reakcióba léphessen. Ilyenkor szén-dioxid szabadul fel, az így kialakult levegőbuborékok pedig megemelik a tésztát. Ilyen módon rendkívül könnyed állagú, ízletes süteményeket, kenyereket készíthetünk.

Savanyító hatását kihasználhatjuk befőzéskor, illetve különböző szörpök, italok készítésekor. Így nagyon finom, hűsítő ízű italokat, lekvárokat készíthetünk.


Használatát javasoljuk még olyan lisztekhez is -mint például a napraforgóbél-liszt-, melyek a főzés során, oxidációjuk miatt elszíneződhetnek.

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Futárszolgálat
Előre utalás Utánvét
0 Ft - 9999 Ft 1 490 Ft 1 690 Ft
10000 Ft - 19999 Ft 990 Ft 1 190 Ft
20000 Ft - ingyenes ingyenes
Garancia
Nincsen
Elfogadott fizetési módok
  1. Előre utalás
  2. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate