Ez az ajánlat sajnos lejárt. Iratkozz fel hírlevelünkre , hogy legközelebb egyetlen ajánlatról se maradj le!

Válogass népszerű ajánlatainkból:

Eredeti ár:37 590 Ft
29 990 Ft

A lejárt ajánlat adatai:

Syma X8W nagy méretű drón FPV kamerával

30 500 Ft

Eredeti ár:39 900 Ft Kedvezmény:-24%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: Deverdics Raimond
  • Szállítási díj: 1 490 Ft-tól
  • Szállítási idő: 1 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat

Syma X8W nagy méretű drón FPV kamerával


Minden leesés után a propellereket ellenőrizzétek át, hajszál ne csavarodjon rá, mert a motor leéghet! Erre garanciát vállalni nem tudunk!

Syma X8W Venture - Emeld a tétet!

50cm -es, hatalmas és nehéz négyrotoros a Syma-tól élőképes, FPV kamerával!

Miért különleges a piacon a Syma X8W drón?

A repülő szerkezetek legmeghatározóbb paramétere a súly. A Syma X8W különlegesnek tekinthető, mert eddig nem lehetett hozzájutni egy 7,4 volt és 2000 mAh-akkumulátort cipelő, 600 grammos négyrotoros kopterhez. A súly alapvetően befolyásolja a repülés stabilitását: minnél nehezebb egy repülő szerkezet, annál stabilabb és kevésbé érzékeny a szélre. A súlynak és a kiváló Gyro szoftvernek köszönhetően a Syma X8C Venture nagyon kezes: ugyanúgy lehet vele repülni finoman, mint agresszív vezetési technikával, így abszolút kezdőknek is jó választás, kisebb quadkopter irányítása után meg kötelező! 30 cm-es drón után vezetve érezni lehet a hatalmas súlyt, a hatalmas súlykülönbséget! Anyaga a Syma-tól szokásos jó minőségű, kellően ruglas, valamint biztosítja a drón a merevségét is. A rotorokat rotorvédő védi az ütközésektől, amit nem kötelező feltenni, nekem spec. védő nélkül jobban tetszik... A Syma X8C és X8W csak a kamera típusában térnek el egymástól.

2 fajta kamera elérhető a Syma X8-hoz: - Syma X8C: 1280x720 -as videó és 2560x1440 es kép felbontású anyagot egy 4 GB-os SD kártyára rögzíti, amellyel nagyméretű tévén nézve is élvezetes, borotvaéles videót kapunk.
- Syma X8W: FPV repülésre, tehát élő kép mobiltelefonra történő továbbítására alkalmas. Android és Apple / IOS platformra tölthető le a Syma applikációja, melyet elindítva láthatjuk a kamera által rögíztett videót/képet, amit a telefonra el is tudunk menteni. Leteszteltem: szép képet mutat nagy távolságból is, mondjuk észlelhető, hogy mozgásnál nem 60 fps a képváltás és a nem 5.8 Ghz -es a videójel továbbítása, de kijelenthetjük, hogy 2.4 Ghz-en minden kihozott a Syma ebből a kamerájából. Mindkét kamerát a távirányítóról tudjuk vezérelni.
A Syma X8W Venture-t headless (IOS: Intellingens Irány-meghatározási Rendszer) móddal is felruházták: A headless mode aktiválásakor a drón a távirányító helyzetétől függően kezeli a jobb és bal, előre és hátra mozgást, tehát nem a quadkopterhez képest megy jobb -bal , előre és hátra. Ez a funkció nemcsak kezdőknek hasznos "eltalálni" a jobbra illetve balra irányítást, hanem profiknak is, hiszen 50 méter után nem látszik, hogy merre van az eleje, illetve nem látjuk, hogy jön vagy megy, így értjük mostmár, hogy headless mode-dal ezt problémát milyen könnyedén lehet orvosolni, hisz mindegy merre áll az eleje (merre néz a kamera) ha magam felé irányítom közeledik, ha ellentétesen akkor távolodik. 360 fokos fordulat: Manapság már alaptartozék, de meg kell említeni a gombnyomásra működő 360 fokos fordulatot, mely látványos eleme a repülésnek.

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Futárszolgálat
Előre utalás Utánvét
0 Ft - 1 490 Ft 1 890 Ft
Garancia
1 év
Elfogadott fizetési módok
  1. Előre utalás
  2. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate