Ez az ajánlat sajnos lejárt. Iratkozz fel hírlevelünkre , hogy legközelebb egyetlen ajánlatról se maradj le!

Válogass népszerű ajánlatainkból:

Eredeti ár:42 990 Ft
37 990 Ft
Eredeti ár:39 990 Ft
33 990 Ft

A lejárt ajánlat adatai:

Syma X5HW-1 drón

17 512 Ft

Eredeti ár:24 900 Ft Kedvezmény:-30%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: Deverdics Raimond
  • Szállítási díj: 1 490 Ft-tól
  • Szállítási idő: 1 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat

Syma X5HW-1 drón

Leírás:

Automata lebegés a beépített levegő nyomásérzékelővel

A funkció aktiválásakor a drón automatán tartja a magasságot anélkül, hogy fel és leszállásért felelős bal oldali joystickot használnánk. Ugyanakkor lehetséges az oldalra történő irányítás.
Működése: az irányító board -ra integrálva van egy barométer - (levegő nyomásérzékelő) mely rendkívül érzékeny, így nagyon pontosan meg tudja határozni a levegő adott nyomását, így "tudva" a drón magasságát. Mivel tudja a magasságát a drónnak (illetve az adott magasságon lévő levegő nyomását) így azt könnyedén tartani tudja automata gázadással és levétellel.

A távirányító

A 2.4 GHz -es működésű, szép megjelenésű, alacsony fogyasztású LCD kijelzős távirányítóval 50-100 méteres távolságból irányíthatjuk a Syma X5HW típusú quadkopert, mely bőségesen elegendő hogy megfelelő méretben még jól lássuk a repülő 4 rotorosunkat. Kezdeményezhetjük a látványos 3D fordulatot, a valamint digitálisan stabilizálhatjuk (trimmelhetjük, igazíthatjuk) amennyiben ez szükséges lenne, valamint aktiválhatjuk a headless módot.

Headless mód

Headless mód aktiválásánál a távirányítóhoz képest változik a jobb és bal odal. Tehát, ha 180 fokot fordulunk a quadkopterrel, akkor jobbra irányításnál jobbra megy, balnál balra, tehát "átfordul" az irányító joystick-ja. Ugyan ez igaz az előre és hátra mozgásnál: mindegy merre áll az eleje (merre néz a kamera) ha magam felé irányítom közeledik, ha ellentétesen akkor távolodik.

Rotor védelem

Jó ötlet a Syma X5HW quadkopterre fejlesztett rotorvédő, mely megakadályozza a rotor sérülését egy esetleges baleset esetén. Ruglamas anyagának köszönhetően nehezen törik, miközben megvédi a rotorokat. A rotorvédő alapfelszereltség.

LED fények

LED fény teszi még látványosabbá a Syma X5HW quadkoptert, mely jelzi a táv-quad csatlakozását, a headless funkció aktiválását, valamit az akkumulátor lemerülését is.

USB-s töltés

Számítógépről, vagy telefontöltőről, praktikusan tölthető. A teljes töltöttségi szintet kb. 100 perc alatt éri el a 3.7 voltos, 500 mAh -ás akkumulátor, mely 8 percet tartja a levegőben a Syma X5HW drónt.

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Futárszolgálat
Utánvét
0 Ft - 1 490 Ft
Garancia
1 év
Elfogadott fizetési módok
  1. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate