Ez az ajánlat sajnos lejárt. Iratkozz fel hírlevelünkre , hogy legközelebb egyetlen ajánlatról se maradj le!

Válogass népszerű ajánlatainkból:

Eredeti ár:24 990 Ft
18 490 Ft
Eredeti ár:41 990 Ft
32 990 Ft
Eredeti ár:29 990 Ft
24 990 Ft
Eredeti ár:54 775 Ft
15 990 Ft

A lejárt ajánlat adatai:

Svéd masszázs tanfolyam

22 980 Ft

Eredeti ár:35 980 Ft Kedvezmény:-36%

Kívánt mennyiség:

Svéd masszázs tanfolyam
35.980 Ft helyett 22.980 Ft-ért

A képzésről:

A svéd masszázs célja:

A  vér,- és nyirokkeringés javítása, az immunrendszer erősítése, a kondíció javítása, az anyagcsere fokozása, a szervezet frissítése.

A klasszikus svéd masszázs öt alapfogásból épül fel, ezek:

 • simítás
 • dörzsölés
 • gyúrás
 • ütögetés
 • vibráció (más néven rezegtetés)


A simítás ellazítja a testet, a dörzsölés hatására a kötőszöveti letapadások-izomcsomók feloldódnak, a gyúrófogások megszüntetik az izomban a feszüléseket, izomfájdalmat. A vibráció (rezegtetés) nyugtatja a bőrt, csökkenti a fájdalmat, az ütögetések pedig a masszázs végeztével fokozzák a bőr tónusát, felfrissítenek. A masszázst követő kimozgatásoknak célja az ízületi mozgásterjedelem fiziológiás megtartása.

A masszázs átlagos ideje 45- 60 perc. Az első fázis a simítás (effleurage), ami alatt mindkét kéz sikló, illetve nagy, körkörös mozdulatokat végez. A simítás lehet felszínes vagy mély, melyek közül az utóbbi mindig a szív felé irányul, így segítve a vér keringését. Ez a fázis hat a perifériás idegekre, csökkenti az izomfeszültséget.

A simítás után következik a dörzsölés (friction), ami megnyitja azokat a kapillárisokat, amik eddig nem vettek részt a keringésben. A dörzsölést három fokozatban lehet végezni: felületes, közepes és mély erősséggel; ez igénytől és a fájdalomküszöb mértékétől is függ.

A harmadik szakasz a gyúrás (petsissage), ami rossz anyagcserével és vérkeringéssel rendelkezőknek különösen javasolt. Segít a letapadt izomzat fellazításában is.

Ezután a vibráció (vibration) következik, ami nagy gyakorlatot igényel a masszőr részéről. Ezt a fázist az ujjak hegyével és begyével ? vagy néha géppel ? végzik, melynek folyamán 10-20 vibráló ujjmozgás fut át egy másodperc alatt a testen. Oldja az izmok feszültségét, nyugtató és fájdalomcsillapító hatású.

A soron következő az ütögetés (tapotement) fájdalomcsillapításra is alkalmas folyamata, ami ritmusos, enyhe és tompa ütögetésekből áll. Ellazítja és stimulálja a test bizonyos részeit, sőt a hát ütögetése a váladék fellazítását is segíti, megfázás, köhögés esetén tehát kifejezetten jót tesz.A képzés célja:

Célunk olyan szakemberek képzése, akik az elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátításával, képesek lesznek svédmasszázs masszázs szolgáltatást nyújtani, mely segítségével a hallgató a tanfolyamon tanult masszázs fogásokat tudja elvégezni. Rendkívül hasznos ismeretekkel gazdagodva a tanfolyam elvégzése után képes lesz egy  közérzetjavító svédmasszázst  szolgáltatni regeneráció céljából. A masszázs (amit megtanultok) időtartama kb 90 perc.

Kinek ajánljuk a tanfolyamot? 

 • leendő masszőröknek, kollégáknak, akik szépségszalonban, hotelben, wellness központban, egészségközpontban kívánnak elhelyezkedni vagy egyéni vállalkozást akarnak működtetni, bővíteni
 • aki otthon, családja, barátai körében szeretne svédmasszázst alkalmazni.

Jelentkezés előfeltétele: A tanfolyam minden előképzettség nélkül, bárki által elvégezhető, 18 éves kor felett!

A tanfolyam felépítése: intenzív, az elméletet távoktatásban sajátíthatod el, a gyakorlati képzést személyesen

Tematika:

 • A masszázs fogalma, története, hatása
 • Javallatok- Ellenjavallatok
 • A masszázs fogásai (hát- vállöv, nyak, karok, lábak)
 • Közvetítő anyagok használata

A tanfolyam időpontja:

2020. szeptember 07-08. (hétfő- kedd), 13.30-19.30


Vizsga időpontja- anyaga:

Vizsga lehetőség a tanfolyamot követően 3 hónapon belül nyílik lehetőség. A Stúdió fenntartja magának a jogot arra, ha nem lenne meg a csoportos vizsga minimum létszáma, hogy csak az egyéni vizsgát biztosítsa, melynek különbözeti árát a vizsga előtt esedékes átutalni.

A vizsga az elméleti anyagból (feladatlap), valamint a gyakorlati anyagrészből lesz (modellen mutatva), vagy skype-on vagy a zoom programon keresztül. A vizsgára a modellt a vizsgázónak kell biztosítania.

Sikeres vizsga esetén a hallgatók névre szóló, sorszámozott, bélyegzővel ellátott Tanúsítványt kapnak- megnevezése: Svéd masszázs (fizikai közérzet javító masszőr, frissítő masszőr végzettséget szerez!), mely segítségével a vizsgázó a tanfolyamon tanult anyagot tudja elvégezni . Vállalkozásban végezhető tevékenység, a hatályos törvények szerint.  

Tevékenységi kör Teáor-száma: 9604

Szükség esetén (angol-német, és még másik 5 nyelv) idegen nyelvű Tanúsítványt is kiállítunk (3000Ft/nyelv), a tanfolyam napjára történő igénylés esetén, későbbi időpontban 5000Ft/nyelv. Tanúsítványt a vizsga napjától számított 1 évig állítunk ki. A tanúsítványokat postai úton küldjük el, ajánlott levél formájában, karton papírban. A postai díj: 830Ft, mely összeget az igénylő előreutalással egyenlít ki.

Az oktatás helyszíne: Budapest, a pontos helyszín a tanfolyami tájékoztatóban lesz kiküldve.

A tanfolyamhoz szükséges:

 • Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházat, rövidnadrág, fürdőruha, papucs
 • Modell (szükség esetén)
 • Lepedő, törölköző 1-1 db

  Vizsgadíj tartalmazza: 

 • Az elméleti és gyakorlati oktatás díját
 • A tanfolyami jegyzet díját
 • A tanfolyam során használt krémeket a gyakorláshoz
 • A magyar nyelvű tanúsítvány kiállítási díját

Nem tartalmazza a vizsgadíjat, mely csoportos vizsga esetén 4000Ft (csoportos vizsga 4 főtől), egyéni vizsga esetén 6000Ft, a Stúdió által küldött számlaszámra kell befizetni a tanfolyam előtti héten. A vizsga minden résztvevő számára kötelező, kezelés hivatalosan csak a megszerzett vizsga elvégzése után végezhető. A vizsgát egy külön időpontban  egyeztetett időpontban lehet megtenni, a Stúdióval egyeztetve. Tanúsítványt csak vizsgázott résztvevő kaphat! A tanúsítvány kiküldésének postai díját, mely belföldre 830Ft.

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Információk a szolgáltatóról


Fizetési információk

Elfogadott fizetési módok:

Személyes átvétel
ingyenes
Garancia
Nincsen
Elfogadott fizetési módok
 1. Előre utalás
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate