Superfire FF13-C napelemes kültéri fali lámpa mozgásérzékelővel

5 990 Ft

Beszállító által ajánlott ár: 7 990 Ft 25%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: GearUp
  • Szállítási díj: 2 490 Ft-tól
  • Szállítási idő: 2 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
  • Áru helye: Debrecen

Superfire FF13-C napelemes kültéri fali lámpa mozgásérzékelővel

Superfire ff13-c napelemes lámpa
A Superfire FF13-C napelemes lámpa nem csak a kertben, hanem a bejáratnál, a garázsban vagy az erkélyen is remekül használható. 300 lm-es megvilágítást biztosít, és 3 világítási módot kínál. Forgó fejeinek köszönhetően könnyen beállíthatja a helyzetét az igényeinek megfelelően. Érzékeny mozgásérzékelővel is rendelkezik, és IP54-es vízállósága jellemzi. Működési ideje eléri a 12 órát is, a kényelmes töltésért pedig beépített napelem felel.

Válasszon 3 üzemmód közül
A lámpa mozgásérzékelővel van felszerelve, így a lámpa sötétedés után automatikusan bekapcsol, ha mozgást észlel. 3 világítási módot is kínál. Az elsőben a lámpa felgyullad, amikor megjelenik a közelében, és teljesen kialszik 20 másodperccel azután, hogy eltűnt az érzékelőmezőből. A második módban a lámpa bekapcsol, amikor Ön mozog, és 20 másodpercre finoman kioltja a fényt. Az utolsó mód lehetővé teszi a folyamatos, gyengéd megvilágítás beállítását. Az üzemmódokat a távirányítóval módosíthatja.

Az ön kényelmét szolgálja
Aggódik, hogy a lámpa megsérülhet a zord időjárási körülmények között? Ne légy! A készülék több, mint strapabíró anyagokból készült, melyeket a változékony időjárási viszonyokkal szembeni ellenálló képesség jellemez, az IP54-es védettség pedig azt jelenti, hogy nem riasztja meg sem eső, sem hó. Sőt, szabadon beállíthatja az egyes fejek dőlésszögét.

Használja ki az ingyenes napenergiát
Használjon nyilvánosan elérhető napenergiát, és mondjon búcsút a magas villanyszámláknak. A lámpa 2400 mAh-s akkumulátorral van felszerelve, így nem kell aggódnia a gyakori töltés miatt ? akár 12 órás működést biztosít. Ezen kívül a készülékben van egy beépített poliszilícium napelem is, melynek segítségével alig 6 óra alatt töltheti fel a lámpát.

Paraméterek
Gyártó: Superfire
Cikkszám: 38165
Modell FF13-C
Teljesítmény 22 W
Fényerő szintje 300 lm
Akkumulátor kapacitása 2400 mAh/3,7 V (18650 x 2)
Működési idő legfeljebb 12 óra
Töltési idő Legfeljebb 6 óra
Vízálló IP54
Napelem 6V/1,6W
Munkahőmérséklet -10 ° C ~ 40 ° C -tól
Méretek 260 x 100 x 140 mm
Anyag Abs

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Utánvét
2 490 Ft-tól
Garancia
6 hónap
Elfogadott fizetési módok
  1. Előre utalás
  2. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate