Star master varázsgömb

990 Ft

Beszállító által ajánlott ár: 1 490 Ft 33%

Kívánt mennyiség:

 • Eladó: SAD Logisztikai Kft.
 • Szállítási díj: 1 590 Ft-tól
 • Szállítási idő: 3 munkanap
 • Szállítás módja: Futárszolgálat
 • Áru helye: Martonvásár

Star master varázsgömb
Csak 990 Ft - ért

Az ingergazdag környezet ugyan alapfeltétele annak, hogy egészséges gyermeket nevelhessük, mégis, a napközbeni impuzusok esetenként felzaklatják a gyerekeket. Az esti mese jó esetben lecsillapítja őket, fókuszálja gondolataikat és segít átvezetni őket a nyugodt, pihentető alvás, az éjszaka birodalmába. Ugyanakkor a gyermekkor egyik élettani sajátossága, hogy gyerekek félnek egyedül a sötétben. Idővel persze ez elmúlik, de amíg erre sor kerül, a szülők feladata az, hogy biztonságos környezetet teremtsenek a gyermek számára. 

A gyengéd, meleg fényű háttérvilágítás ebben ugyanolyan jó partner lehet, mint egy mókás, vicces és puha  éjjeli szundipartner, mondjuk egy ölelhető plüssjáték formájában. De ha a cél az, hogy gyermek megszokja és elfogadja a sötétséget, mint természetes jelenséget, akkor ebben is támogatnunk kell őt. Ezt akár azzal is elősegíthetjük, ha nyaranta egy-két estét a szabadban töltünk, hiszen a sötétséget enyhítő csillagos égbolt látványa természetes módon oldja a feszültséget. A lenyűgöző látvány elcsendesíti a zaklatott gondolatokat, megnyugtatja az idegrendszert, sajnos azonban nem mindenki számára elérhető. Könnyű dolgunk van, ha kerttel is rendelkezünk, ahova felhúzhatunk a csemetének egy sátrat, de ha nincs kertünk, és nem áll módunkban még kempingezni sem, akkor ennek a problémának a feloldására a Star Master varázsgömb a legalkalmasabb eszköz. Nyugodt, biztonságos hangulatot teremt a gyerekszobában azzal, hogy a mennyezetre és a falakra vetíti a csillagos égboltot.

A Star Master varázsgömb tulajdonságai:

 • a Satr Master varázsgömb LED lámpái a falra vetítik a csillagokat,
 • kiváló ajándékötlet gyereknek, de felnőtteknek is örömet okozhatunk vele,
 • hangulatos és dekoratív kiegészítőként a nappailban is megállja a helyét, elbűvölhetjük vele vendégeinket,
 • 3 db AA elemmel (nem tartozék), vagy adapterrel működik.

A csomag tartalma: 

 • 1 db. Star Master varázsgömb

Névtelen 1

A kép illusztráció

A Star Master varázsgömb használatáról az alábbi bemutató videóból tájékozódhat:


Amennyiben ettől az eladótól még ma további termékeket vásárolsz (https://www.lealkudtuk.hu/sad-logisztikai-kft-p22124361), ők nem fognak neked további szállítási díjakat felszámolni a csomagküldésnél. A rendeléseknél feltüntetett további szállítási díjakat ne vedd figyelembe.

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Utánvét
1 590 Ft-tól
Garancia
6 hónap
Elfogadott fizetési módok
 1. Utánvét