Snake Bit flexibilis csavarhúzó és fúró szár

2 190 Ft

Eredeti ár:2 990 Ft Kedvezmény:-27%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: Big Box
  • Szállítási díj: 1 490 Ft-tól
  • Szállítási idő: 10 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
Snake Bit flexibilis csavarhúzó és fúró szár
csak 2.190 Ft-ért!

A Te szerszámosládád is tele van régi, kopott, sokszor már használhatatlanságig használt eszközökkel? Igen? Akkor eljött az ideje, hogy felfrissíts és modernizáld készleteidet. Mindig akad mit szerelni a lakásban. Jobb, ha felkészülsz, jön a tavasz, a kertben is bőven akad majd feladat!

Jelenlegi akciónk során egy olyan eszközre tehetsz szer, aminél praktikusabbat nehezen találsz; íme a Snake Bit flexibilis csavarhúzó és fúró szár, mely a legnehezebben elérhető helyeken is nagyszerűen teljesít. A flexibilis szár fúrógéphez, és csavarhúzóhoz is csatlakoztatható!
 
A flexibilis szár valóban mindenhova, kényelmesen elér!

Egy jó csavarhúzóra mindenkinek szüksége van, akár csak egy biciklin vagy háztartási gépen húzol meg egy csavart, akár egy teljes lakás felújításon dolgozol.
Rendeld meg most a Snake Bit flexibilis csavarhúzót és fúró szárat, 6-féle csavarhúzó fejjel. Könnyítsd meg a ház körüli munkát, könnyítsd meg az életed!
 Snake Bit flexibilis csavarhúzó és fúró szár az aprólékos munkák elvégzéséhez nyújthat neked nagy segítséget.
A flexibilis szárnak köszönhetően a legnehezebben szerelhető helyeken is képes leszel dolgozni. Szára 90 fokban bármelyik irányba elhajtható.
A Snake Bit csavarhúzó mellé  kapsz 6 db különböző fejet, így minden területen használhatod. Egyszerűen, és könnyen szerelhetsz.

Rendeld meg most Snake Bit flexibilis csavarhúzó és fúró szárat! Könnyítsd meg a munkádat, lásd el a kisebb ház körüli tennivalókat, vagy akár nagy professzionális munkákat kényelmesen és magabiztosan.

Adatok:
12 hüvelyk
90 fokban bármely irányban hajlítható
Flexibilis fúrószár
6 db különböző bit fej
Egyszerű, könnyű használat
Profi illetve hobby munkálatokra is kitűnően használható

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Futárszolgálat
Utánvét
0 Ft - 1 490 Ft
Garancia
6 hónap
Elfogadott fizetési módok
  1. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate