Sluban katonai cirkáló építőjáték készlet m38-b0126

14 990 Ft

Eredeti ár:20 890 Ft Kedvezmény:-28%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: Szuperáruk
  • Szállítási díj: 1 500 Ft-tól
  • Szállítási idő: 4 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat

Sluban katonai cirkáló építőjáték készlet m38-b0126

Leírás és Paraméterek

Kalandozz el az óceán örvénylő vizein egy különleges küldetésben a cirkáló fedélzetén! Az ellenség tengeralattjárói a mélységben a víz alatt vannak, te pedig a többi hét katonával el kell azokat pusztítsad. A cirkáló egy különleges fegyverzettel felszerelt hadi hajó. Víziágyukat használ és nagy mélységekre képes célozni, közvetíti a küldetés stádiumát a bázissal az irányítótornyon keresztül és reflektorokat használ éjszaka idején. Légi támadás esetén használja a két rakétát és rálő az ellenség repülőire. Az admirális a legjobb stratégiát fogja bevetni az ellenség megsemmisítésére. Használni fogja az egész fegyverzetet, amellyel a cirkáló fel van szerelve, a katonák pedig teljesíteni fogják a parancsait, bármikor fel lévén készülve arra, hogy gépfegyverekkel védekezzenek. Az egész védelmi csapat mentőmellénnyel rendelkezik, a mentőcsónakok pedig bármely pillanatban visszanyerhetők az óceán háborgó vizeiből. A cirkáló nagyon erős és ellenálló, a győzelem garantált. Minden megnyert összeütközés egy lépés a háború megnyerése felé. Építsd fel a cirkálót és kóstolj bele a tengeri katonai összeütközések érdekes világába.

Az építés közben fejlődik gyermeked kreativitása és kézügyessége, ezáltal az iskolában is könnyebben veszi majd az akadályokat. A gyerkőc a játék során fantáziáját is használja, így a játék fejleszti képzelőerejét is.

A Sluban kiváló minőségű anyagok felhasználásával készül és minden termék CE, ROHS és ISO 9001: 2008 tanúsítvánnyal rendelkezik.

Építőelemek száma: 577 db
Termékkód : M38-B0126
Ajánlott korosztály: 6 éves kortól

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Futárszolgálat
Előre utalás Utánvét
0 Ft - 1 500 Ft 1 500 Ft
Garancia
1 év
Elfogadott fizetési módok
  1. Előre utalás
  2. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate