ShiningLast Led kijelzős szemüveg

18 990 Ft

Beszállító által ajánlott ár: 27 130 Ft 30%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: Mao Direkt Import
  • Szállítási díj: 1 580 Ft-tól
  • Szállítási idő: 3 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
  • Áru helye: Budapest (XII. kerület)

ShiningLast Led kijelzős szemüveg
ShiningLast Led kijelzős szemüvegShiningLast Led kijelzős szemüvegShiningLast Led kijelzős szemüveg

Programozható Bluetooth RGB Fullcolor LED okosszemüveg APP Connected Control,

Intelligens kapcsolat alkalmazásvezérlés: A letöltéshez és telepítéshez olvassa be a kézikönyvben található QR-kódot, vagy lépjen a Google Play/APP Store-ba, keresse meg a "Shining Glasses" kifejezést a letöltéshez, csatlakoztassa az alkalmazást okostelefonjához, majd irányítsa a led szemüveget. kényelmesebben.

Négy választási lehetőség: Szövegszerkesztés, graffiti tervezés, minta-animáció, zenei ritmus. Kiválaszthatja kedvenc mintáit, animációit vagy különböző ritmuseffektusait, és elküldheti a szemüvegre ,megjelenítésre. Az animációs felület számos beépített animációt tartalmaz. Kiválaszthatja kedvenc zenei ritmusát is, a Bluetooth szemüveg ritmuskijelzője a telefonon lévő zene hangjának megfelelően változik.

Anyagok és jellemzők: A LED-szemüvegek 432 nagy fényerejű LED-lámpával rendelkeznek, amelyek alacsony energiafogyasztással és hosszú élettartammal rendelkeznek. Utána töltse az USB tápkábelen keresztül, egyszer töltse fel, 5 órán keresztül használható. Környezetbarát ABS héj, sima nyitás és zárás, tartós, halloween dekoráció.

Születésnapi ajándéknak, évfordulós meglepetésnek, karácsonyi ajándéknak, újévi ajándéknak, apák napjára vagy halloween dekorációnak.

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Utánvét
1 580 Ft-tól
Garancia
1 év
Elfogadott fizetési módok
  1. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate