Ez az ajánlat sajnos lejárt. Iratkozz fel hírlevelünkre , hogy legközelebb egyetlen ajánlatról se maradj le!

Válogass népszerű ajánlatainkból:

A lejárt ajánlat adatai:

Schindler Gyárlátogatás és Krakkó

13 990 Ft

Eredeti ár:16 990 Ft Kedvezmény:-18%

Kívánt mennyiség:

Schindler Gyárlátogatás és Krakkó
CSAK 13.990 Ft-ért


Az ajánlat tartalma:

Mindenkinek ismerős a történelemből Schindler zománcgyára Krakkóban! 

Most lehetőség van egy történelmi múzeumlátogatáson részt venni és megtekinteni az egykor gyár épületét, ahol ma már múzeum található, ahol betekintést nyerünk a sötét korszak rejtelmeibe. Megismerhetjük Schindler munkásságát. 

Egyszer Látni kell! Schindler Múzeum látogatása!!!

Időpont:

2019.06.28-29-30

 

Program: 

Péntek késő esti órákban indulás Budapestről, folyamatos utazás Szlovákián keresztül Lengyelországba! Éjszaka az autóbuszon, rövid pihenőkkel. 

Szombaton reggeli órákban érkezés Lengyelország kulturális városába Krakkóba, rövid séta keretén belül ismerkedünk a város nevezetességeivel, - Wavel domb, Katedrális, Királyok útja , Posztó tér és csarnok,  majd szabad program után tovább utazás Krakkó külvárosában található volt Schindler gyár épületéhez, mely jelenleg már múzeumként látogatható! 

Ki is volt Oszkár Schindler ?, - a történelemben a zsidó nép által tisztelt és megbecsült ember aki a II. világháborúban, kapcsolatait kihasználva több, 1000 ember életét megmentette a halálsorra történő deportálástól!  Hogyan? Vagyonát feláldozva ''megvásárolta az embereket'' a náci diktatúra vezetőségétől azért, hogy az életüket megmentse. 

Schindler Múzeum:  A múzeum az egykori Schindler zománcgyár épületében található, a kiállítás a 1939- 1945 közötti időszakot mutatja be Krakkó akkori életét, a zsidóság gettóba történő begyűjtésétől kezdődően, és az emberek Auschwitzba történő deportálásáig.  A kiállítás keretén belül 50 kiállító teremben mutatja be, a történelem ezen fekete korszakát. 

A múzeumlátogatást követően, indulás vissza Magyarországra, érkezés a hajnali órákban vissza Budapestre. 

Felszállási helyek:

* Szolnok - Hotel Pelikán  Ind: 22:20
* Cegléd - Tesco Parkoló Ind:22:50
* Budapest OMW kút Omnibusz Hotel mellett Ind: 24:00

TOVÁBBI - UTAZÁSSAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓT, TEENDŐT - A VÁSÁRLÁSI ÉRTESÍTŐNK FOGJA TARTALMAZNI, MELYET RENDELÉST KÖVETŐEN, AZ ÁLTALAD MEGADOTT EMAIL CÍMRE KÜLD MEG RENDSZERÜNK.

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Fizetési információk

Elfogadott fizetési módok:

Garancia
Nincsen
Elfogadott fizetési módok
  1. Előre utalás
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate