Sárkányrepülés Budapesten és a Balatonnál

12 999 Ft

Eredeti ár:34 000 Ft Kedvezmény:-62%

Kívánt mennyiség:

Sárkányrepülés Budapesten és a Balatonnál
34.000Ft helyett 12.999Ft

Helyszín: Előre egyeztetett reptéren: Tököl, Dunakeszi, Budakeszi, HHH, és Héviz

Időjárást, pilótát, időpontot egyeztetni kell, javasolt reggel 9 óra előtt vagy 17 óra után.

Leírás: 

Tandem repülés illetve Motoros sárkányrepülőről de akár Siklóernyővel is  utasként a Budapesti, és a Hévíz mellett a Balaton közelében a reptéren vállalunk utasszállítást- az időtartam 10 perc !
Tavaszi akciónk keretében, most igen kedvezményes áron juthattok az ajándékutalványunkhoz, melyet a kiállítástól számított 1 évig felhasználhattok, és át is ruházhattok!

Születésnapra, névnapra, házassági évfordulóra, vagy akár karácsonyra is kitűnő ajándék szeretteiteknek, vagy magatoknak.

Még most jelentkezzetek,ha szeretnétek megtapasztalni a repülés okozta élményeket! Nyári akciónk keretében, most minden általatok hozott személyeknél további árengedményt adunk !!!
Video lehetőség helyszínen egyeztetendő!

Két szóval eláruljuk Nektek, hogy felejthetetlen élmény!  Motoros sárkányrepülést, és tandemrepülést vállalunk Budapest különböző repülőterein, valamint Balaton környékén.

Lehetőség van megtekinteni Budapesten (a Lánc-hidat, a Parlamentet, a Margitszigetet, a Budai-hegyeket, az Omszki-tavat, akár Szentendrét, a Duna-Kanyart, Pilis-hegységet, Börzsönyt repülési időtől függően.)

Repülhettek Balatonon, a keszthelyi-hegység felett, megtekinthetitek a tapolcai medencét, a Tanúhegyeket, gyönyörködhettek a Balatonban, Szigliget, Badacsony, és akár azt is megtapasztalhatjátok, milyen is a felhők között repülni!!!

Csodálatos látványban, és feledhetetlen élményben lesz részetek!

Akik vigyáznak rátok: pilótáink 15-20 éves repülési tapasztalattal, és kb. 1200 repülési óraszámmal biztos hátteret nyújtanak a repülni vágyóknak!

Minimum 16 éves kortól

Maximum motoros sárkánnyal akár 90 kilóig !!

Maximum motoros sárkánnyal akár 70 kilóig !!

Ajándékutalvány formájában is lehetőséget nyújtunk névre szóló utalványokat is kibocsátani! Akár születésnapra, névnapra, évfordulóra egyediségénél fogva tökéletes, és felejthetetlen ajándéknak minősül. 
A repüléseket, természetesen a bónuszbeváltási idő után is egész nyáron megvalósítjuk, időpont egyeztetéssel 

Még ma jelentkezzetek, hogy le ne maradjatok, erről a felejthetetlen élményről, és ajándékozzátok meg szeretteiteket is ezzel a fantasztikus lehetősséggel!

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Fizetési információk

Elfogadott fizetési módok:

Személyes átvétel
ingyenes
Garancia
Nincsen
Elfogadott fizetési módok
  1. Készpénz
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate