S8 Pro okosóra piros

5 990 Ft

Beszállító által ajánlott ár: 8 560 Ft 30%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: Mao Direkt Import
  • Szállítási díj: 1 580 Ft-tól
  • Szállítási idő: 3 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
  • Áru helye: Budapest (XII. kerület)

S8 Pro okosóra piros

Itt van egy újabb okosóra a piacon, az S8 Pro. Ez egy kiváló készülék, amely sok egészségügyi és fitnesz funkcióval rendelkezik, beleértve a beépített GPS támogatást is.

Bluetooth hívás
GPS-támogatás a sport üzemmódban
Intelligens értesítések
Egészségügyi funkciók

Kialakítás és kijelző

Az okosóra lapos cinkötvözetből készült vázzal rendelkezik, ami a 8-as sorozatú modelleknél előre megjósolt kialakítás. Az S8 Pro Max méretei 46,0 mm x 31,50 mm x 9,65 mm, fém vázas, korona gombbal és az oldalán lévő pill alakú gombbal. A készülék súlya mindössze 51 gramm körül van, és egy sportos szíjjal van ellátva.

Nagy felbontású érintőképernyővel, 2,02 hüvelykes IPS LCD képernyővel rendelkezik. 240 x 280 pixeles felbontást, jó színpontosságot és széles betekintési szöget kapott. Vékony fekete keret, a tetején pedig 2,5D edzett üvegből készült védelem található.

A teljes testkerete, kompakt, és teljes mértékben vízálló az IP68-as minősítéssel. Megfelel a napi vízállósági besorolásnak, fröccsenésálló, esőálló és porálló is.

Hardver

Ami a hardvert illeti, az okosórán a Realtek RTL8762 chip fut, egy alacsony fogyasztású, nagy teljesítményű chip. HR, BP és SpO2 érzékelővel is rendelkezik. Bluetooth-hívással és 200 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, amely 15-20 napos készenléti idővel rendelkezik. Ahogy a hardveren is látszik, az okosóra nem csak az alapokkal, hanem fejlett funkciókkal is tele van pakolva.

Az okosóra nagyszerű választás sportolók számára, mivel több sportágat is képes követni beépített GPS-követéssel. Az okosóra professzionális mozgásalgoritmusa és több sportág támogatása lehetővé teszi a gyaloglástól kezdve a futáson, tollaslabdázáson, kerékpározáson, ugrókötelezésen és jógán át való gyakorlást. Az okosóra nyomon követi a lépéseket, az edzésidőt, a kalóriafogyasztást, valamint a pulzusszámot, így lehetővé teszi, hogy nyomon kövessük edzésünk hatékonyságát és fejlődésünket.

Bluetooth hívás és hangtámogatás

A beépített hangszóróval és mikrofonnal, a fejlett Bluetooth 5.2-vel párosítva az okosóra támogatja a Bluetooth-hívásokat. A felhasználók közvetlenül az okosórán kezdeményezhetnek hívásokat, a felhasználók telefonhívásokat is fogadhatnak. Az okosóra támogatja a hívásnaplót, a telefonkönyvet, a tárcsázó gombokat. A hívások támogatásával soha nem marad le egyetlen hívásról sem, valamint nem kell kivenni a telefont a zsebéből csak a hívások megválaszolásához vagy tárcsázásához.

Intelligens emlékeztető Push értesítések

Fogadjon SMS-t vagy hívásokat intelligens emlékeztetővel. Fogadhat SMS-üzeneteket vagy alkalmazásüzeneteket. Az okosóra támogatja a QQ, a WeChat, a Facebook és több más szolgáltatást.

Az okosórán elérhető egyéb funkciók

Az S8 Pro Max okosóra, támogatja a zene vezérlését, az ébresztőórát, az időjárást, a stopperórát, a telefon keresését, az időzítőt és az előre betöltött óralapokat.

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Utánvét
1 580 Ft-tól
Garancia
1 év
Elfogadott fizetési módok
  1. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate