Rejtett tolatószalag, elektromágneses érzékelővel, kijelzővel

15 520 Ft

Beszállító által ajánlott ár: 19 390 Ft 19%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: KütyüB.
  • Szállítási díj: 1 590 Ft-tól
  • Szállítási idő: 5 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
  • Áru helye: Debrecen

Rejtett tolatószalag, elektromágneses érzékelővel, kijelzővel
Rejtett tolatószalag, elektromágneses érzékelővel, kijelzővelRejtett tolatószalag, elektromágneses érzékelővel, kijelzővelRejtett tolatószalag, elektromágneses érzékelővel, kijelzővelRejtett tolatószalag, elektromágneses érzékelővel, kijelzővelRejtett tolatószalag, elektromágneses érzékelővel, kijelzővel

Téged is a gyomorideg kap el, ha parkolnod kell? Teljes erővel szorítod a kormányt és közben fohászkodsz, hogy csak ne koccanj neki a melletted álló autónak. Ismerős ez a szituáció?

Megnyugtatlak, nem csak te érzed így. A parkolás egy nagyon hálátlan kötelesség, főleg ha azt egy nagyobb méretű gépjárművel kell végrehajtani.

De képzeld el, van megoldás! Sokkal praktikusabb, mint gondolnád. A tolatást segítő technikák, már nem csak az új autókban érhetőek el. TE is élvezheted a technológia által nyújtotta előnyöket és segítséget a régebbi típusú autódban is!

A kütyü beszerelését követően teljesen biztonságban parkolhatsz, mert a készülék beltéri egysége hangos csipogással, sípolással és a kijelzőn egyre erősebb színekkel jelzi, hogy ne tolassunk tovább. Bátran és aggodalmak nélkül eltudod érni azt a vonalat, ahová még manőverezhetsz, és pontosan fogod tudni, hogy mikor kell megállnod.

Használd a technológia nyújtotta segítségét és támogatást, és parkolj teljesen nyugodtan és biztonságosan.

Hasznos tudnivalók:
A beszerelése otthon is könnyedén elvégezhető, de ha bizonytalan vagy az akkor bízd rá egy szakemberre, a biztos működés érdekében. A tolatószalagot anélkül tudod elhelyezni, hogy az autód lökhárítója kárt tennél benne, vagy barkácsolnod kellene rajta.

Csak ragaszd fel az erős öntapadós rétegével az elektromágneses szalagot és már működre kész. Számodra a beltéri jelzés csipogó hangjelzéssel és több színű fényjelzéssel fog jelezni, ha az autó mögött egyre közelebb kerül egy tárgy, ezzel megkönnyítve a parkolást. A szalag teljesen észrevehetetlen és hő hatására sem oldódik! Az energiaellátást a tolatólámpa izzójáról tudod megoldani, ezáltal csak akkor fog aktiválódni a szenzor, ha tolatsz.

A tolatószalag tulajdonságai:

- Termék anyaga: ABS műanyag
- Energiaellátása: 12 V
- Érzékelési távolsága: 60-70 cm
- Termék (szalag) hossza: 220 cm
- 5 méter vezeték a vezérlő egység és a kijelző között
- A szalag erős öntapadós ragasztóval rögzíthető
- Érzékelési technológiája: elektromágneses
- Minden autóra felszerelhető

Mit rejt a termék doboza?

- 1 db Rejtett tolatószalag, elektromágneses érzékelővel
- 1 db kijelző
- 1 db vezérlő egység

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Utánvét
1 590 Ft-tól
Garancia
1 év
Elfogadott fizetési módok
  1. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate