REC C50 autós menetrögzítő kamera, tolatókamerával, beépített utastér kamerával

14 990 Ft

Beszállító által ajánlott ár: 21 990 Ft 31%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: Mao Direkt Import
  • Szállítási díj: 1 580 Ft-tól
  • Szállítási idő: 3 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
  • Áru helye: Budapest (XII. kerület)

REC C50 autós menetrögzítő kamera, tolatókamerával, beépített utastér kamerával

A C50 háromlencsés menetrögzítő kamera egy hatékony eszköz autóvezetés közbeni felvételek készítéséhez. Ez az eszköz lehetővé teszi a nagy felbontású, éjjellátó és nagy látószögű tolatási képek egyidejű rögzítését az autó előtt és mögött. A készülék memóriakártyát(TF) kártyát használ, hogy mentse a felvételeket.

A kamera képes 170°-os filmezési szöget biztosítani, így széles látószögű felvételeket készíthetünk. Az egységet könnyedén telepíthetjük az autó szélvédőjére, és 5V-os tápegységről működik. A C50 autóvezető rögzítőjének márka és cikkszáma is ismert, a termék kiváló minőséget és megbízhatóságot nyújt.

Több funkciókkal van ellátva, mint például a mozgásérzékelés, hurokrögzítés és elől-hátul felvétel. Ez lehetővé teszi a mozgásra vagy egyéb eseményekre reagáló automatikus rögzítést, valamint az autó belső és külső területeinek egyszerre történő rögzítését. A kamera 800W-os pixel felbontással rendelkezik, és névleges áramfelvétele 1A.

C50 vezetésrögzítő egység 1080p képfelbontással és 4GB beépített memóriakapacitással rendelkezik. Az eszköz könnyű és kompakt kialakítású.

Az előlapi kamera 500W pixel felbontással és GC1054 lencsével rendelkezik, a középső kamera 100W pixel felbontással és 0308 lencsével rendelkezik, míg a hátsó kamera szintén 100W pixel felbontással és V09 lencsével rendelkezik.

A felbontások változóak az előlapi kamera esetében 1080*720P, a középső kamera esetében 640*480P, és a hátsó kamera esetében 640*480P. Az egység egy 4,3 hüvelykes IPS képernyővel rendelkezik, amely külön megjeleníti a hátsó képet.

A kamera nézetszöge 170° az első kamera esetében és 120° mindkét hátsó kamera esetében. A ciklusfelvétel támogatása lehetővé teszi az automatikus felülírást, amikor a memóriakártya betelik. Az eszközt egy 150mAh akkumulátor táplálja, és USB2.0 kimenettel rendelkezik.

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Utánvét
1 580 Ft-tól
Garancia
1 év
Elfogadott fizetési módok
  1. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate