REC 504 Érintőkijelzős autós menetrögzítő kamera tolatókamerával, utastér rögzítéssel

15 990 Ft

Beszállító által ajánlott ár: 22 990 Ft 30%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: Mao Direkt Import
  • Szállítási díj: 1 580 Ft-tól
  • Szállítási idő: 3 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
  • Áru helye: Budapest (XII. kerület)

REC 504 Érintőkijelzős autós menetrögzítő kamera tolatókamerával, utastér rögzítéssel

A REC504 kamera egy háromutas, háromlencsés fedélzetikamera, amely nagy felbontású éjjellátó képeket rögzít, nagy látószögű tolatóképpel együtt. A kamera kiváló minőségű felvételeket tesz lehetővé, így biztonságosabbá és könnyebbé válik az autóvezetés.

Ez a kamera rendelkezik egy memóriakártyahellyel, amely TF kártyával kompatibilis, és lehetővé teszi a rögzített videók tárolását. A filmezési szöge 150°, ami széles látószöget biztosít az autó előtt és körülötte történő események rögzítéséhez.

A kamera 3M/S átviteli aránnyal rendelkezik, így a felvétel és a lejátszás során gyors adatátvitelt biztosít. Az autó szélvédőjére telepíthető, és 12V tápegységről működik. A névleges áramfogyasztása 1A/2A.

A REC504 kamera funkciói közé tartozik a tolatókép, mozgásérzékelés és első, valamint hátsó videók rögzítése. A kamera képfelbontása 1080p, így kristálytiszta képeket nyújt.

A belső memória kapacitása 2 GB
4 hüvelykes érintőképernyő
Érintőkijelző

A REC504 kamera háromlencsés rendszerrel rendelkezik, amely magában foglalja az elülső, belső és hátsó lencsét. Ez lehetővé teszi a szimultán videófelvételt, valamint a tolató kép rögzítését.

A belső kamerával az utasteret is tudja rögzíteni.

Ez a kamera kiváló választás azoknak, akik biztonságosabbá és könnyebbé szeretnék tenni az autóvezetést, és szeretnék rögzíteni az autójuk előtt és körülöttük történő eseményeket.

 

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Utánvét
1 580 Ft-tól
Garancia
1 év
Elfogadott fizetési módok
  1. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate