Professzionális OBD II KW808 autódiagnosztikai készülék

22 990 Ft

Eredeti ár:29 990 Ft Kedvezmény:-23%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: DETail Trade
  • Szállítási díj: 1 900 Ft-tól
  • Szállítási idő: 4 munkanap
  • Szállítás módja: Postai úton
  • Áru helye: Debrecen
Professzionális OBD II KW808 autódiagnosztikai készülék

Ugye Te sem szeretnéd állandóan, minden apró problémával szervizbe hordani autódat?

Gyakran jelezhet hibaüzeneteket a gépjárművünk. Ezek olvasása, esetleges törlése egy szervizben több ezer forintba kerülhet. Miért fizetnél érte, ha otthonodban is könnyedén megteheted ingyenesen?

Válaszd a Professzionális OBD II KW808 autódiagnosztikai készüléket, amellyel nem csak pénzt, de időt is spórolhatsz!

Hasznos infók:

A készülék hibakódok olvasása mellett élő adatok (pl. fordulatszám, beszívott levegő mennyiség, szívócső nyomás, stb.) olvasására is alkalmas. Nem szükséges hozzá számítógép használata, gyorsan és egyszerűen csatlakoztatható kocsidhoz. A műszer univerzális, így működik minden autó típussal. Benzines autóknál 1996-os évjárattól napjainkig, diesel autóknál 2002-es évjárattól napjainkig használható. Meglevő és tárolt hibák olvasására és törlésére alkalmas, az adatokat számítógépen keresztül akár ki is nyomtathatod. Könnyen megállapítja a "(MIL) Motor Kontrol Lámpa" bekapcsolása okát, kikapcsolja és törli is azt. Kiértékeli az általános (P0, P2, P3 és U0) kódokat, a gyártói (P1, P3 és U1) kódokat és a függőben lévő kódokat. Elemzi a "Freeze Frame" (tárolt) adatokat, élő PCM adatfolyam olvasására kiválóan használható. Funkciói közé tartozik még az élő lambda szonda teszt adatok olvasása, adatok ábrázolása grafikonon (1996 és újabb járműveknél), élő szenzor adatok olvasása, tárolása és visszajátszása. A memória lehetővé teszi a csatlakozás utáni adatok visszanézését és analizálását. Alkalmas még gépjármű információk kiolvasására (VIN, CIN, CVN), támogat CAN (Controller Area Network) és más jelenlegi OBD-II protokolokat.

A Professzionális OBD II KW808 autódiagnosztikai készülék tulajdonságai:

OBD II csatlakozással
angol nyelvű menüvel

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Standard postai csomag
Utánvét
0 db - 1 900 Ft
Garancia
6 hónap
Elfogadott fizetési módok
  1. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate