Porcelán fogkorona/híd készítés +fogkőeltávolítás. Egészségpénztári kártyára is

31 990 Ft

Beszállító által ajánlott ár: 71 000 Ft 55%

Kívánt mennyiség:

 • Eladó: Supradent
 • Szolgáltató helye: Budapest (XIV. kerület)

PORCELÁN KORONA + ULTRAHANGOS FOGKŐ-ELTÁVOLÍTÁSSAL + SZÁJHIGIÉNÉS TANÁCSADÁSSAL

ÚJRANYITÁSI AKCIÓ!

Esztétikus porcelán fogpótlás extra szolgáltatásokkal. 1 év garanciával, Egészségpénztári kártyára is!

Igényes, esztétikus porcelán fogpótlás extra szolgáltatásokkal Budapesten, Zugló szívében 1 év garanciával!


PORCELÁN KORONA + ULTRAHANGOS FOGKŐ-ELTÁVOLÍTÁSSAL + SZÁJHIGIÉNÉS TANÁCSADÁSSAL

Mindenki számára elérhető áron, 71.000 Ft helyett foganként most mindössze 31.990 Ft-ért EGY SZEMÉLY MAXIMUM 2 FOGAT VÁSÁROLHAT EZEN AZ ÁRON! Az esetleges további koronákat vagy hídtagokat szintén kedvező áron vásárolhatja meg a fogászaton abban az esetben, ha most akciós megrendelést ad le ezen az oldalon.

Ha Önnek fontos az egészsége és maximálisan igényes önmagával szemben, de anyagi lehetőségei behatároltak, ragadja meg ezt a nagyon kedvező alkalmat profi szakemberek segítségével!

Miért fontos időben pótolni a hiányzó fogakat?

 • Foghiány esetén nem tudjuk megfelelően megrágni a táplálékot, így emésztőrendszerünk fokozott igénybevételnek van kitéve. Ez az állapot előbb-utóbb szervezetünk megbetegedéséhez vezet.
 • Foghiányok esetén a még meglévő fogak túlterhelődnek, megdőlnek, valamint idő előtti elvesztésükre lehet számítani. Ne várja meg, hogy így legyen!

A kedvezményes kezelési csomag mit tartalmaz?

 • Teljeskörű fogászati állapotfelmérést
 • Fogászati problémákra kezelési terv elkészítését
 • Ultrahangos fogkő-eltávolítást (alsó és felső fogíven)
 • Szájhigiénés tanácsadást
 • Akciós áron megrendelhető 2 db allergénmentes fémvázra készített porcelán korona vagy híd elkészítését 31.990 Ft/db


A szép mosolyú, egészséges fogazatú emberek sikeresebbek a párválasztásban és az élet egyéb területein is!

Az általunk készített fémkerámia koronák és hidak megbízhatóságát több évtizedes tapasztalat garantálja. A felhasznált minőségi anyagok, a precíz munka és hozzáállásunk együtt biztosítják, hogy eleget tudunk tenni az Ön esztétikai elvárásainak. Országos viszonylatban az általános piaci árakhoz képest, nagyon kedvező áron dolgozunk minden egyéb fogászati beavatkozás tekintetében.

Korona és híd készítése

Korona készítéséről abban az esetben beszélünk, ha még nincs foghiány, de valamely fog koronai része olyan mértékben sérült vagy szuvasodott, hogy azt helyreállítani esztétikus fogszínű töméssel nem lehet. Ha a fog már gyökérkezelt volt és nagymértékű foghiányt tapasztalunk, akkor is a korona készítését szoktuk javasolni pácienseinknek. Gyakran előfordul, hogy a korona készítését gyökérkezelés előzi meg. Ha az eredeti foganyagból nagyon kevés áll rendelkezésre, amely megfelelő alátámasztást és rögzítést adhatna, akkor a gyökérkezelés után gyökércsapot készítünk a fogba, és erre készítjük el a koronát.

Hidakat abban az esetben készítünk, amikor egy vagy több eltávolításra került fogat pótolunk. Ilyen esetben a foghiányt határoló fogakat csiszoljuk le, majd lenyomatot veszünk, és a fogtechnikus elkészíti a hídpótlást. A fém-kerámia koronák váza fogászati fémötvözetből készül, melyre a fogtechnikus az eredeti foggal megegyező színű, a fémet elfedő porcelánt rétegez.

Előnyök:

 • korszerű német, svájci, japán anyagok
 • fájdalommentes, igényes kezelés
 • barátságos és stresszoldó légkör
 • a rendelő udvarán ingyenes parkolási lehetőség
 • tömegközlekedéssel és autóval egyaránt jól megközelíthető helyszín Zugló szívében

NE HAGYJA KI! HA SZÜKSÉGÉT ÉRZI, HARAPJON RÁ! ELSZÁMOLHATÓ TÖBB EGÉSZSÉGPÉNZTÁRNÁL ! ( DIMENZIÓ, HONVÉD, K & H , MKB , OTP, PATIKA , TEMPO , ÚJ PILLÉR, VASUTAS )

* * *

EGY SZEMÉLY MAXIMUM 2 FOGAT VÁSÁROLHAT 31.990 FORINT/FOG ÁRON! A rendelő Budapesten, Zugló (XIV. kerület) központjában található. Könnyen megközelíthető a Keleti pályaudvartól, közel az Örs vezér térhez és a Bosnyák térhez.

Nyitva tartás előzetes egyeztetés alapján: A BEFIZETÉST KÖVETŐEN előzetes időpont egyeztetés TELEFONON lehetséges !

* * *

Az általunk készített a rögzített fogpótlásokra 1 év garanciát adunk. A Garanciális feltételekkel kapcsolatosan személyesen részletesen tájékoztatjuk Önt. Az elkészült fogpótlások átadásakor használati útmutatót biztosítunk. Keressen bennünket bizalommal! Üdvözlettel: Supradent

Fontos! A beváltásakor kérjük hozza magával a megrendelői azonosítószámot. "KUPONT" NEM KÜLDÜNK Önnek kell a szolgáltatóval felvenni a kapcsolatot! A pontos cím és a kapcsolattartáshoz szükséges elérhetőségek, a megrendelés után 24h belül e-mailban kapott MEGRENDELÉS VISSZAIGAZOLÁSA című értesítőben lesz található!

FIZETÉSI FELTÉTELEK:

ELŐRE UTALÁST vagy SZEMÉLYES KÉSZPÉNZ fizetést is lehet választani.

FONTOS, Fizetés a megrendelésstől számított 6 napon belül kell, hogy megtörténjen. Ez vonatkozik az átutalásra és a személyes fizetésre egyaránt! Abban az esetben - amennyiben más számára szeretné az akciós szolgáltatást - kérjük, a kedvezményezett nevét legyen szíves feltüntetni a megjegyzés rovatban, a megrendelés folyamán.

Várjuk magas szakértelemmel!


Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Fizetési információk

Elfogadott fizetési módok:

Személyes átvétel
ingyenes
Garancia
1 év
Elfogadott fizetési módok
 1. Készpénz
 2. Előre utalás
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate