Poloska kereső 2020-as PROFI termék LCD kijelzős

19 900 Ft

Eredeti ár:24 900 Ft Kedvezmény:-20%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: Spy Tech Outlet Srl
  • Szállítási díj: 1 000 Ft-tól
  • Szállítási idő: 3 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
  • Áru helye: Monospetri
Poloska kereső 2020-as PROFI termék LCD kijelzős
Poloska kereső 2020-as PROFI termék LCD kijelzősPoloska kereső 2020-as PROFI termék LCD kijelzősPoloska kereső 2020-as PROFI termék LCD kijelzős

Multifunkciós poloska keresővel az alábbi lehallgatás technikai eszközöket tudja felderíteni:

1. Rádiófrekvenciás lehallgató készülékek
2. GSM alapú lehallgató poloskák
3. GPS nyomkövető készülékek
4. Rádiófrekvenciás rejtett kamerák
5. Vezetékes aktív és nem aktív rejtett vagy mini kamerák
6.  Optikai elvű, kémkamera kereső
7.  Folyamatos szkennelés zsebből, rezgő figyelmeztetés

Belső rezgőmotorjának és kis méretének köszönhetően a detektort diszkrét módban is használhatja, helyezze a zsebébe és a készülék rezgéssel jelzi ha a környezetében rádiófrekvenciás jelet érzékel, legyen az egy házilag épített hagyományos műsorszóró sávban működő lehallgató poloska vagy egy professzionális GSM lehallgató poloska.

20 MHz és 6 GHz között, a helyiségben, bármilyen nem kívánatos rádió forrás felderíthető és kiiktatható. Lehet az a legolcsóbb, alacsony frekvenciás barkács, illetve a külföldi kém boltokban kapható, profi nagyfrekvenciás eszköz. Észleli a digitális adásokat, így a GSM alapú lehallgatókat, illetve a kémtelefont.
Kémkamera kereséshez, 6 darab nagy fényerejű Leaser Led világítja meg a kamera optikáját, amely onnan visszaverődve, a detektor keresőjében lévő szűrőn keresztül válik láthatóvá. 1 milliméteres, mélyen elrejtett optika is láthatóvá válik a szokásos helyeken: óra, klíma, füstjelző, képkeret, TV, stb.
Nem szükséges, hogy a kamera aktív legyen, de csak onnan és abból a szögből detektálható, ami beleesik a kamera látószögébe.
Kicsi 80x50x15 mm-es mérete teszi lehetővé, hogy összetolt antennával és magasabbra állított érzékenységgel, szükség esetén egy ingzsebben elférjen. Rezgő funkciója révén, feltűnés nélkül kaphat jelzést, ha valaki aktív kémtelefonnal, illetve egyéb nemkívánatos eszközzel van a közvetlen közelében.
Az új RDF-6000 annyira érzékeny, hogy a rádiós poloskákon és kamerákon túl, az egyébként nem detektálható rejtett diktafonok és rögzítők processzor jelét is képes érzékelni. Egyedülálló a kompakt kézi detektorok között, professzionális csúcstechnika, ami a polgári használatra tervezett maximumot nyújtja. Ennél fogva a használata senkinek sem okozhat problémát, aki ezt az oldalt olvasni tudja.

7 funkciós poloska detektor, tenyérnyi méretben
Külföldön is csak pár hónapja jelent meg
Magyar használati utasítás a termékhez!


Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Futárszolgálat
Előre utalás Utánvét
0 Ft - 1 000 Ft 1 500 Ft
Garancia
1 év
Elfogadott fizetési módok
  1. Előre utalás
  2. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate