Platinum Amazing Foam autóápolási készlet aktív tisztítóhabbal + 3l utántöltő

7 990 Ft

Eredeti ár:9 990 Ft Kedvezmény:-20%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: MediaShop
  • Szállítási díj: 0 Ft-tól
  • Szállítási idő: 8 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
  • Áru helye: Győr
Platinum Amazing Foam autóápolási készlet aktív tisztítóhabbal + 3l utántöltő


Részletes termékleírás

A kocsiját még mindig méreg drága gépi autómosóba hordja, ahol a durva kefék lassan, de biztosan károsítják a fényezést? Szeretné, ha végre villámgyorsan letakaríthatná a karosszériát, a felniket, és az ablakokat is?

Az autóápolás bajnokai, a világsikerű Platinum készítői végre visszatértek egy egyedülálló újdonsággal, ami bámulatba ejti az autótulajdonosokat. Itt a Platinum Amazing Foam, a világ egyik első teljes körű luxus autótisztítója tökéletes csillogást biztosít. Méghozzá fáradságos dörzsölgetés nélkül.

Egyszerűen zseniális

A működése pont olyan egyszerű, mint amilyen zseniális: Felvisszük a Platinum Amazing Foamot a felületre, hagyjuk hatni egy kicsit, letöröljük és kész. A kocsijuk olyan tiszta lehet, mint újkorában, és visszatérhet a régi fénye is.

Minden felületre alkalmas

A Platinum Amazing Foam mindenfajta fényezést tökéletesen megtisztít, a krómozott részek visszanyerik csillogásukat, a műanyagelemek makulátlanok, és végre kiláthat az összes ablakon. A fényszórókról eltűnik az opálosodás, a felnik és az abroncsok úgy fénylenek, mint még soha. Még a műszerfalat is újjá varázsolja az Amazing Foam.

Mitől ilyen lenyűgöző a hatása?

A titok a Platinum Amazing Foam aktív összetételében rejlik. Ahogy ráfújja az Amazing Foam-ot a felületre, aktív hab képződik, ami azonnal mélyrehatóan kioldja a koszt a hajszálrepedésekből is. Még a ráégett szennyeződést is feloldja és magába zárja. A végén egyszerűen csak törölje le. A felület tökéletesen tiszta lesz, a kiváló minőségű tenzidek pedig gondoskodnak a csillogásról is.

A csomag tartalma:

1 x 1000ml Amazing Foam (kész oldat)
1 x Platinum mikroszálas kendő
1 x Platinum Fantastic Protect 100ml (üvegtisztító)
1 x Platinum Amazing Foam permetező palack (1,2L palack)
1 x 3 Literes Amazing Foam utántöltő

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Futárszolgálat
Utánvét
0 Ft - ingyenes
Garancia
1 év
Elfogadott fizetési módok
  1. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate