Olaszország, Grado tengerparti csobbanás busszal

12 990 Ft

Eredeti ár:17 990 Ft Kedvezmény:-28%

Kívánt mennyiség:

Olaszország, Grado tengerparti csobbanás busszal
Csak 12.990 Ft - ért
 
Ha tengerpartra, strandolásra, napsütésre, mediterrán hangulatra vágyik, foglalja le időben helyét Gradoba tartó buszunkon, és legalább egy napra hagyja maga mögött a forró nyári hétköznapokat!

Ha nincs lehetősége hosszú tengerparti nyaralásra, ruccanjon le velünk az olasz tengerpartra!

Időpont: 2019.08.17

  • Indulás Budapestről, a Blaha Lujza térről, a Corvin Áruház parkolójából a választott utazás napján 24:00 órakor (találkozó: előző nap 23:30 órától)
  • Utazás kényelmes autóbusszal
  • Érkezés szombaton reggel: a világörökség részét képező Aquileia megtekintése, idegenvezetéssel
  • Grado szabadprogram, az esti indulásig
  • Hazaérkezés Budapestre vasárnap, a kora reggeli órákban

Az utazás részletei:

Az éjféli indulás után - kisebb pihenőkkel - utunk az olaszországi Aquileia-ba vezet, mely Észak-Olaszország egyik legjelentősebb archeológiai lelőhelye, 1988 óta az UNESCO Világörökségi listán is helyet kapott.
A várost az i.e.2. században alapították, majd a korai császárkorban a Római Birodalom jelentős folyami kikötővel büszkélkedő, fontos kulturális és kereskedelmi központja lett. A város virágzása 452-ig Attila, hun hadainak pusztításáig tartott.
A városkát a fennmaradt, rendkívül gazdag ókori emlékei miatt az észak Pompeii-nek is szokták nevezni. Történelmi érdekessége ellenére nem tartozik Olaszország felkapott turisztikai látványosságai közé, a mediterrán táj ezért ideális a tengerparti látogatásunk ráhangolódására.
Aquileia számos történelmi érdekessége közül idegenvezetőnkkel elsősorban a Bazilikát látogatjuk meg, melynek padlóját 760 négyzetméteres, IV. századi mozaik fedi. Ez a nyugati világ legnagyobb Paleo-keresztény mozaikja.
 
A rövid ráhangolódás után folytatjuk utunkat Gradoba, a két középkori úttá alakított gáton megközelíthető szigetvárosba.
Itt idegenvezetőnk röviden bemutatja a helyet, majd mindenki belevetheti magát a mediterrán világ szépségeibe: kávézók, éttermek várják utasainkat, és nem utolsó sorban a csodálatos tengerpart, mely számos lehetőséget nyújt az aktív kikapcsolódásra csak úgy, mint a tökéletes pihenésre. 

Visszaindulás a kora esti órákban. Érkezés Budapestre vasárnap hajnalban.

Az ár tartalmazza:
Utazást kényelmes autóbuszon, idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza:
  • regisztrációs díjat (1500 Ft/fő), (amely a buszon kötelezően fizetendő)
  • belépőjegyeket
  • fix helyfoglalás a buszon: 1.000.-Ft / fő
Csak online ügyintézés!

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Fizetési információk

Elfogadott fizetési módok:

Garancia
Nincsen
Elfogadott fizetési módok
  1. Előre utalás
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate