Okos nyitásérzékelő

4 490 Ft

Beszállító által ajánlott ár: 6 410 Ft 29%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: Mao Direkt Import
  • Szállítási díj: 1 580 Ft-tól
  • Szállítási idő: 3 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
  • Áru helye: Budapest (XII. kerület)

Okos nyitásérzékelő
Okos nyitásérzékelőOkos nyitásérzékelő

Google Asszisztens és Amazon Alexa kompatibilitás, csatlakozási mód: WiFi 2,4 GHz, támogatott operációs rendszer: Android és iOS, alkalmazás.

Fedezze fel ezt a vezeték nélküli mágneses kapcsolatú okosotthon-rendszert, amely egyedülálló módon csatlakozik az otthonában vagy a helyiségében lévő wifi hálózathoz. Az alkalmazás segítségével kommunikál a telefonjával, és a telefonján megjelenő hangjelzésen és értesítésen keresztül értesíti Önt, ha a készülék működésbe lép. Rendkívül egyszerűen használható és nagyon hatékony.

Nincsenek vezetékek, nincs körülményes telepítés. Csak helyezze a készüléket a kívánt helyre, és máris készen áll a használatra. Az egyszerű telepítés és a könnyű használat révén a rendszer tökéletes választás azok számára, akik még csak most ismerkednek az okosotthon-technológiával.

A Tuya alkalmazás lehetővé teszi, hogy különböző érzékelőkkel bővítse a rendszert, beleértve a mozgásérzékelőt, gázérzékelőt, vízérzékelőt, mágneses ablak/ajtóérzékelőt és videokamerát. Ezek az érzékelők és eszközök biztosítják az otthona teljes körű védelmét és a kényelem növelését.

Használja az alkalmazást arra, hogy ellenőrizze és irányítsa a különböző érzékelőket, vagy éppen programozzon be előre meghatározott eseményeket, amelyek automatikusan aktiválódnak bizonyos feltételek mellett. Az értesítések és hangjelzések révén azonnal tudomást szerezhet a fontos eseményekről és esetleges veszélyekről, így mindig képben lehet otthona biztonságát illetően.

Összefoglalva, ez a vezeték nélküli mágneses kapcsolatú okosotthon-rendszer egy innovatív és praktikus megoldás azok számára, akik szeretnék fokozni otthonuk biztonságát és kényelmét. A könnyű telepítés és a felhasználóbarát alkalmazás révén a rendszer mindenki számára könnyen hozzáférhető és élvezhető.

WiFi 2,4 GHz

Elem: 2db AAA 1.5V (nem tartozék)

Hangvezérlés: Amazon Alexa, Google Assistant


Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Utánvét
1 580 Ft-tól
Garancia
1 év
Elfogadott fizetési módok
  1. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate