Nyomáscsökkentő memóriahabos derékpárna

8 999 Ft

Beszállító által ajánlott ár: 9 999 Ft 10%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: Digital Asset Investments
  • Szállítási díj: 1 699 Ft-tól
  • Szállítási idő: 3 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
  • Áru helye: Budapest (XXI. kerület)
Nyomáscsökkentő memóriahabos derékpárna

A párna ergonómiai kialakítása és prémium memóriahabos töltete megfelelő pozícióban tartja a gerincoszlopot, megszünteti az izmokra és ízületekre nehezedő túlzott nyomást, továbbá csökkenti a derék-és hátfájdalmakat.


Heti 60 órát üléssel töltünk
Tapasztalataink szerint az emberek többsége nincs tisztában azzal, hogy az ülőhelyzetben végzett tevékenységek milyen egészségügyi kockázatokkal járhatnak.
Legtöbben 8, de akár 12 órát is tölthetünk helytelenül ülve, rossz tartással.
Ez nemcsak a mindennapok során tapasztalt gerinc-és hátfájdalmak kiváltója lehet, de lelassítja a szövetek keringését és azok anyagcseréjét, veszélybe sodorhatja a porcok és szalagok állapotát, illetve meszesedést vagy porckorong kopást is előidézhet.


De mi a megoldás?
Természetesen fontos, hogy igyekezzünk minél aktívabb életmódot folytatni, de az ülőhelyzetek döntő többségét így sem iktathatjuk ki életünkből.
Egy dolgot viszont megtehetünk: üljünk helyes testtartással, és próbáljuk meg a lehető legkevésbé terhelni gerincünket, hogy megelőzzük a súlyos egészségügyi szövődmények kialakulását.

A nyomáscsökkentő memóriahabos derékpárnát pontosan e célból, fizikoterapeuták bevonásával tervezték.
Ezáltal a párna olyan formai adottságokkal rendelkezik, amelyek kifejezetten a hát alsó részein hivatottak csökkenteni a nyomást.
Mindezen túl a párna egy extra sűrű, formatartó, prémium memóriahabból készült, amely képes akár egész nap támogatni gerincoszlopunkat anélkül, hogy a párna deformálódna vagy veszítene rugalmasságából.


Kényelmes és helyes ülőpozíció bárhol bármikor!
A párnát egy légáteresztő huzat borítja, amely könnyedén levehető, és egyszerűen tisztítható. A terméket ezenfelül egy övcsattal egészítettük ki, így bárhová magával viheti.
Az övvel ugyanúgy rögzíthető irodai vagy konyhai székéhez, mint bőröndjéhez, ha utazásra kerülne sor.
Nem kell többé semmilyen élethelyzetben kényelmetlenül ülnie, hiszen bármilyen típusú ülőalkalmatossághoz tökéletesen alkalmas, legyen szó fotelről, kanapéról vagy forgószékről.
Használja munkahelyén, vagy otthonában olvasás, tévénézés és számítógépezés közben, hogy minden alkalommal megkímélje gerincét, és a lehető legtovább élvezhesse a mozgás szabadságát.

Választható színek: szürke, zöld, kék

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Utánvét
1 699 Ft-tól
Garancia
6 hónap
Elfogadott fizetési módok
  1. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate