Ez az ajánlat sajnos lejárt. Iratkozz fel hírlevelünkre , hogy legközelebb egyetlen ajánlatról se maradj le!

Válogass népszerű ajánlatainkból:

Eredeti ár:37 590 Ft
29 990 Ft
Eredeti ár:159 800 Ft
79 900 Ft

A lejárt ajánlat adatai:

Nyelvtanulás otthonról speciáliasan- angol alapszint

14 500 Ft

Eredeti ár:60 000 Ft Kedvezmény:-76%

Kívánt mennyiség:

Nyelvtanulás otthonról speciáliasan- angol alapszint
CSAK 14.500 Ft - ért

Figyelem!
Az Online tanfolyam SZEMÉLYES fizetésére és SZEMÉLYES átvételére NINCS LEHETŐSÉG! Sikeres megrendelés és fizetés esetén e-mailban küldjük el az ONLINE hozzáférést!


Tudatalattit felhasználó S.O.S nyelvtanulási módszer


Tudatalattit felhasználó online nyelvoktató felület, a módszerhez internet és fejhallgató szükséges.
Végre mindenki megtanulhatja a nyelvet, azok is, akik évek óta sikertelenül próbálkoznak, vagy akik rossz nyelvérzékkel rendelkeznek, ugyanolyan hatékonyan tudják elsajátítani. Aki képtelen magolva tanulni az imádni fogja módszerünket, tökéletesen fog haladni. Heti 2 óra, napi mindösszesen 25-30 perc ráfordítással 5-6 hónap alatt kényelmesen egy teljes szint elvégezhető. Magolás nélkül, szórakozva sajátítod el a választott nyelvet, mint ahogy egy kisgyermek tanulja meg 'ösztönösen' az anyanyelvét. Nálunk nincs nyelvtani szabály magolás mégis tökéletesen fogod használni a nyelvtant is!

MIÉRT LEHETSÉGES MINDEZ ?

Speciális módszer segítségével a hosszú távú memóriába rögzítjük a tananyagot, a 'villámolvasáshoz' hasonló technikával.

A gyors nyelvtanulás jelentős pillére a tudatállapot módosítása hangokkal, amit beépítettünk online tananyagunkba oly módon, hogy az ALFA és THÉTA relaxációs hang keverékét egyik füledben fejhallgatón keresztül hallod. Ez a frekvencia kívül esik a hallható tartományon, az agy számára mégis értelmezhető. A tudatalatti magába szívja és rögzíti a közben másik füledbe és a képernyőn kapott 'audio - vizuális' (hallható - látható) információkat.

Ez frekvencia hang maximalizálja a tanulási képességeket!

EREDMÉNYESSÉG:
Mind az angol, mind a német tananyagunk eredményessége 93%-100% között mozog!

RÉSZLETEKÉRT KATTINTS A CÍMBE, ha tudni szeretnéd:

Nem új keletű, de mégis a legmodernebb nyelvelsajátítási módszer!

A tudatalatti 'gyors nyelvtanulás' elméleti háttere:
A nyelvtanulás ezen formájának úttörője Georgi Lozanov Bolgár pedagógus és pszichiáter.
Már 1960-ban megjelentette a 'szuggesztopédia' nevű tanulmányát, melyben a tanulási módszerek felgyorsításáról írt. A tanulási módszere számtalanszor bizonyította, hogy az agyunk bizonyos körülmények fennállása alatt képes szinte korlátlan mennyiségű információt magába szívni, és azt hosszú ideig elraktározni.

Kísérletét 60 diákkal és a francia nyelvtanítással kezdte. Eredmények:
Első körben 6 hétig mind a 60 diák minden nap 3 óra alatt 150 szót tanult meg. A második körben 15 önként jelentkező 500 szót tanult meg 1 nap alatt. A harmadik körben 12 önként jelentkező 1000 szót tanult meg így 1 nap alatt. De még nincs vége...

6 hónap múlva ismét visszahívták a diákokat.
Ez alatt az idő alatt nem foglalkozhattak a tananyaggal (!), nem tanulhattak semmit francia nyelvből. 50-en tartották be az utasításokat. Ekkor Lozanov megvizsgálta ennél az 50 diáknál, mennyire emlékeznek abból, amit 6 hónappal ezelőtt tanultak. Első körben, ismétlés nélkül a diákok átlag 69%-ára emlékeztek a 6 hónapja megtanult szavaknak! Egyszeri ismétlés után pedig újra emlékeztek a szavak 98%-ra!

De Lozanov nem állt meg!
1974: Lozanov tanítványai már 1800 szót tudtak megtanulni 1 nap alatt. A megjegyzés mértéke 98 % volt! 1979: 3000 szót tanultak meg 1 nap alatt a diákok! A megjegyzés mértéke továbbra is 98 %-os maradt Bár a módszert többen is átvették, sőt a villámolvasás technikáját is innen eredeztetik, ennek ellenére a nyelvtanulás ezen módja szép lassan feledésbe merült.A videón látható TV felvétel és az online oktatás között több különbség van, mint például:

A relaxációs hangot már nem kell kiválasztanunk, mert az elmúlt 3 évben sikerült annyira tökéletesíteni, hogy az emberek több mint 90%-nál eredményesnek bizonyult már az első alkalommal. Ennek okán konzultáció már nem szükséges, mert az instrukciók a regisztráció után kapott e-mailben és a tananyagban szerepelnek. Az iskolai oktatással ellentétben a tananyagok a hozzáférés teljes időtartama alatt megismételhetőek, így a módszer még
a tanulási nehézséggel küzdők számára is működik. A videóleckék alatt történik a hosszútávú memóriába való rögzítés folyamata, tehát a videó megnézése utáni napon kell nekiállni a feladatoknak, melyet az online felületen gépesítettünk, tehát tanári segítség nem szükséges! Minden feladatot egy meghatározott sikeres eredménnyel kell elvégezni ahhoz, hogy a következő feladat, vagy lecke elérhető legyen.
Természetesen minden segítséget megadunk információs vonalunkon.

ELFOGLALT EMBEREK FIGYELEM !

Ez a módszer, amivel még te is megtanulhatod a nyelvet, hiszen bármikor, és tényleg bármikor, akár éjszaka, hajnalban is tudsz haladni, ráadásul mindösszesen hetente 4 x fél óra!
Nem kell hozzá utazási idő sem, ráadásul bárhonnan elvégezhető, ha külföldre kell utaznod, akkor sem maradsz le!
 • 1. NEM KELL SENKIRE SEM VÁRNOD!
Akkor léphetsz tovább, amikor valóban tudod az adott leckét. Saját tempóban haladsz, nem befolyásolnak a nálad lassabban vagy gyorsabban haladók. Egyedül csak Te szabod a határaidat!
 • 2. TÉNYLEGESEN AKKOR TANULSZ, AMIKOR TE RÁÉRSZ!
Nem szorít az idő. Nem tudsz elkésni. Akkor tanulsz, amikor időd és megfelelő ráhangoltságod, és kedved van. Éjjel-nappal, bárhol, bárhonnan !
 • 3. SAJÁT MEGHITT KÖRNYEZETEDBEN!
Így könnyebb elérni az oldott állapotot! Nem zavarnak mások sem a környezeti hatások. Nem vonja el a figyelmed semmi, így valóban a haladásodra tudsz koncentrálni. Jól érzed magad, teljesen
el tudsz lazulni.
 • 4. NEM KELL UTAZNOD A TANULÁSHOZ!
Nincs utazási költség, nincs parkolódíj. Rengeteg időt, energiát, és pénzt spórolsz vele, amit másra tudsz fordítani, hasznosítani.
 • 5. PONTOSAN MÉRJÜK AZ EREDMÉNYEID!
Nem vagy bizonytalanságban. Mindig kapsz visszajelzést. Mindig tisztában vagy vele hol tartasz tudásodban és mennyire sajátítottad el az adott leckét.
 • 6. MINDIG ELÉRHETŐ!
Elutazol, elköltözöl, vagy csak hosszú időt tartózkodsz valahol, akkor is tudod folytatni a tanulást! Nem kell programot telepíteni, csak internetre van szükség.
 • 7. BÁRKI SZÁMÁRA ELÉRHETŐ!
Nem kell hozzá különleges képesség, adottság. Nálunk az is tud haladni, akinek nincs nyelvérzéke, vagy diszlexiás! Egyszerűek a technikai feltételek is: számítógép, internet, fülhallgató!

 • 8. OBJEKTÍV!
Itt valóban a tudásodnak megfelelő értékelést kapsz! Nem befolyásolja, hogy kedvel-e a tanár. Nem rontja a teljesítményed, ha neked nem szimpatikus a környezet. Nem tudsz lógni, eltusolni, megúszni. Itt végre valóban haladni fogsz!
 • 9. KÉNYELMES!
Videóleckét nézel, nem kell hozzá rengeteg könyv, jegyzet, egyéb kiegészítők sem!
 • 10. HOSSZÚTÁVÚ FELHASZNÁLÁS

Nem szükséges azonnal elkezdeni a tanfolyamot

Kitöltöd a megrendelés űrlapot, megkapod a felhasználó neved, és jelszavad, és máris kezdhetsz könnyedén nyelvet tanulni!

FONTOS TUDNIVALÓK:

1./ A nyelvoktató tananyag használata az alábbi betegségek megléte esetén az esetleges kockázatok miatt csak saját felelősségre vehető igénybe:
- epilepszia, vagy más rohammal járó betegségek, - korábbi kómás állapot, - traumatikus eredetű emlékezetkiesés, - súlyos látás -, vagy halláskárosodottság,- kábítószer-, vagy alkoholfüggőség, - súlyos, orvosi kezelést igénylő, pszichiátriai betegségek, pánikbetegség.

(általában ezen betegségek kiváltó oka, korábbi erőteljes stressz helyzet, ami a relaxációs állapot miatt felidéződhet)

2./ Az alábbi egészségügyi problémák megnehezítik, vagy lassíthatják a tanulás eredményességét:
- koncentrációzavar, - emlékezetzavar, - érzékszervi zavarok, - hiperaktivitás, - súlyos alvászavar, - tanulási zavarok (diszlexia, diszgráfia) súlyosabb formája, - mély depresszió, - gyógyszeres kezelést igénylő krónikus betegségek

Amennyiben bármely kockázat a tananyag felhasználójára nézve szóba kerülhet, a tananyag használatát csak relaxációs hang használata nélkül javasoljuk!
---------

FIGYELEM!

 • A hirdető limitálta az akciós megrendelések lehetőségét!
 • A hirdetésanyag csak bemutatóként szolgál. A teljes / részletes oktató programcsomag (5 + 4 db kurzus) a hiánytalan összeg beérkezése és regisztráció után érhető el.

Fizetni lehetséges:

 • ELŐRE utalással, a megrendeléstől számítva 6 napon belül!
 • Személyes fizetésre nincs lehetőség


MEGRENDELÉS MENETE:

Vigye végig a megrendelés menetét a pontos e-mail cím megadásával, majd a sikeres megrendelés és fizetés esetén e-mailban küldjük el az ONLINE hozzáférést!
Figyelje a spam mappát megrendelés után, mivel több ezer levelet küldünk, ezért előfordulhat, hogy oda landol levelünk.
A regisztráció érvényesítésnél szükség lesz a megrendelés meneténél megadott e-mail címre kapott MEGRENDELŐI AZONOSÍTÓSZÁMRA.

A Vatera.hu szabályzata szerin, az elérhetőségek és a további szükséges információk a megrendelés után 24 h belül a megrendelés meneténél megadott e-mail címre kapott
'MEGRENDELÉS VISSZAIGAZOLÁSA' tárgyú e-mailben lesz megtalálható

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Fizetési információk

Elfogadott fizetési módok:

Email-es kézbesítés
Előre utalás
0 db - ingyenes
Garancia
Nincsen
Elfogadott fizetési módok
 1. Előre utalás
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate