Motion Sensor mozgásérzékelős öntapadós világítás, USB-vel - 18 cm - MS-577

3 940 Ft

Beszállító által ajánlott ár: 5 000 Ft 21%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: Mery Style Shop
  • Szállítási díj: 1 890 Ft-tól
  • Szállítási idő: 3 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
  • Áru helye: Kiskunhalas

Motion Sensor mozgásérzékelős öntapadós világítás, USB-vel - 18 cm - MS-577

Néhány másodperc alatt a Motion Brite mozgásérzékelős lámpát bárhol elhelyezheted, ahol extra világítást szeretnél, kábelezés vagy kapcsolók nélkül.

Legyen az bejáró, szekrény, fürdőszoba, konyha, lépcső, pince, padlás vagy garázs, a Motion Brite mindenhol akkor világít, amikor szükség van rá!

A beépített mozgásérzékelős lámpa ideális és kényelmes választás olyan helyekre, ahol gyakori rövid idejű működésre van szükség, vagy nehézkes volna felkapcsolnod a világítást, mert éppen tele van a kezed, vagy kicsi a hely egy kapcsolónak.

Automatikusan bekapcsol, ha mozgást érzékel, és kikapcsol, miután megszűnt a mozgás. Ezzel nemcsak elfelejthetjük a felkapcsolva hagyott lámpákat, hanem energiát is megtakaríthatunk azzal, hogy a mozgásérzékelővel összekapcsolt világítótest csak a szükséges ideig működik.

Az automatikus világítás gyakorlatilag bármilyen felületre tapad és nem melegszik a korszerű LED technológiának köszönhetően. Mivel könnyű és kompakt, hordozhatod magaddal, akár egy zseblámpát, és ha szükség van a kezeidre, csak tapaszd fel!

A mozgásérzékelős lámpa biztonságtechnikai szempontból is előnyös lehet, ugyanis a lámpa felkapcsolása elriaszthatja a betörőket.

Próbáld ki Te is a praktikus Motion Brite fényforrást! A készülékben összesen 20 darab LED található, 10-10 hideg és meleg fényű található benne. Ezek a fények működtethetőek egyben is és külön-külön is.

Tulajdonságok:

- Könnyen telepíthető bárhol,

- USB-vel tölthető,

- Öntapadós hátoldallal rögzíthető,

- 18 cm hosszú,

-10 hideg fényű led, 10 meleg fényű led.

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Futárszolgálat
Utánvét
0 db - 1 890 Ft
Garancia
6 hónap
Elfogadott fizetési módok
  1. Utánvét