Montessori zöldségkereső memóriajáték

7 999 Ft

Beszállító által ajánlott ár: 12 999 Ft 38%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: Digital Asset Investments
  • Szállítási díj: 1 699 Ft-tól
  • Szállítási idő: 3 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
  • Áru helye: Budapest (XXI. kerület)
Montessori zöldségkereső memóriajáték
Montessori zöldségkereső memóriajátékMontessori zöldségkereső memóriajátékMontessori zöldségkereső memóriajátékMontessori zöldségkereső memóriajátékMontessori zöldségkereső memóriajáték
A Montessori Zöldségkereső Memóriajáték a klasszikus memóriakártyák alapötletét gondolja tovább, és terjeszti ki egy sokkal komplexebb, több agyterületet megmozgató játékélménnyé. Az emlékezet fejlesztése mellett a kézügyességet, a logikus gondolkodást, a megfigyelőképességet, a szem?kéz koordinációt és a kreativitást is hatékonyan tréningezi.

 

Miért fontos az emlékezőképesség fejlesztése?

A világ felfedezése csecsemőkorban az érzékszervi tapasztaláson keresztül történik. A megszerzett tapasztalatok felidézése nélkülözhetetlen képesség, ami idővel egyre inkább teret nyer a gyerek életében. Akár egy információ előhívása, a napi események visszapörgetése, a begyakorolt mozgásformák felidézése, vagy ? a későbbiekben ? a tananyag bevésése a cél, a jó memória a siker elengedhetetlen feltétele.

Hogyan fejleszt a Memóriajáték?

A Montessori Zöldségkereső Memóriajáték a hagyományos memóriakártyák hatását megtöbbszörözve, több érzékelési?észlelési terület bevonásával fejleszti a felidézési képességet. Az emlékezetfejlesztés hatékonyságát fokozza, hogy a vizuális sík mellett a tapintás is meghatározó területe az emlékgyűjtésnek, a színek mellett hangsúlyt kap a kitapintható formák megismerése.

A Memóriajáték másik nagy előnye, hogy egyszerre több agyi területet megmozgat, hiszen a bal agyféltekéhez tartozó logikus gondolkodás és a jobb agyfélteke irányítása alatt álló kreatív, játékos én egyaránt aktiválódik. A gondolkodási képesség mellett a mozgásos tevékenységek, a reflexek, a szem-kéz koordináció és a finommotorikus készségek terén is gyorsan felzárkózik a gyerek az elemek társítása közben.

A képességfejlesztésen túl a gyerkőcök a játék örömén keresztül tapasztalhatják meg a siker motiváló érzését.

Hogyan játsszunk a Zöldségkereső Memóriajátékkal?

A Zöldségkereső Memóriajáték tulajdonképpen egy zöldséges kert kicsinyített mása. Valósághűen modellezi a négyszögletű kertet, a földet, a zöldségeket, és egy kertész figurát is tartalmaz.

A játék 2 játékmód követését teszi lehetővé:

Az ismert memóriajátékokhoz hasonlóan a cél a párok összegyűjtése. Ha a földből kihúzott zöldségek nem egyeznek, vissza kell helyezni azokat eredeti helyükre. Az nyer, aki a legtöbb zöldségpárt összegyűjti.

A szakács számára kell összegyűjteni a recepthez a hozzávalókat, amiket a feladatkártyákon találtok. Aki leggyorsabban begyűjti a kért zöldségeket, az nyer.

Mit fejleszt a Montessori Zöldségkereső Memóriajáték?

Emlékezőképességet
Reflexet, kézügyességet, finommotorikus készségeket
Színek és formák felismerését
Kreativitást
Megfigyelőképességet
Koncentrációt
Logikus gondolkodást

Egyéb tudnivalók a Montessori Zöldségkereső Memóriajátékról:

3?7 éves korig ajánljuk
Környezetbarát fa anyagból készült
Nem mérgező festékanyagot tartalmaz
Időtálló játék, ami megfelelő odafigyelés mellett hosszú évekig megőrzi minőségét

Ápolási útmutató:

Víz hatására a fa károsodhat.
Tartsuk szárazon
Ha tisztítani szükséges, töröljük le finoman egy száraz törlőkendővel (erős dörzsölés hatására a festékbevonat károsodhat.)
Ne tegyük ki közvetlen napsugárzásnak

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Utánvét
1 699 Ft-tól
Garancia
6 hónap
Elfogadott fizetési módok
  1. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate