Mini GPS és GSM nyomkövető és lehallgató

10 990 Ft

Eredeti ár:19 990 Ft Kedvezmény:-45%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: GreenSite International Zrt.
  • Szállítási díj: 990 Ft-tól
  • Szállítási idő: 4 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
  • Áru helye: Szombathely

Mini GPS és GSM nyomkövető és lehallgató


A biztonság a legfontosabb

Kis méretéből és súlyából adódóan bárhol elhelyezhető, vagy elrejthető. Legyen szó az iskola-, vagy egyéb táskáról, autóról, motorról...

Ha szeretnéd biztonságban tudni családod, vagy autód, motorkerékpárod, értéktárgyaid akkor ez a készülék ideális választás lesz számodra.

Egyszerű működtetés

A tartózkodási hely megismeréséhez nincs más feladat, mint egy mobil SIM kártyát elhelyezni a készülékben, majd ha szeretnénk megtudni hol tartózkodik szerettünk, vagy autónk, csak fel kell hívni a készüléket, és pillanatokon belül válaszüzenetben megkapjuk a koordinátákat, és megfelelő GPS jel esetén Google Maps linken is megtekintheti a tartózkodási helyet.

Ha a termék lehallgató funkcióját szeretné használni, csak egy SMS-el át kell kapcsolni lehallgató üzemmódba, majd fel kell hívni a készüléket és hallhatjuk is a körülötte lévő történéseket!

Elhoztuk Önnek az egyik legmegbízhatóbb és az egyik legkisebb nyomkövetőt és lehallgató készüléket a világon.

Kis méretéből és súlyából adódóan bárhol elhelyezhető, vagy elrejthető. Legyen szó az iskola-, vagy egyéb táskáról, autóról, motorról... Ha szeretné biztonságban tudni gyermekét, feleségét, férjét, szüleit, autóját, motorját, kerékpárját, vagy más fontos személyeket, értékeket, akkor ez a készülék ideális az Ön számára!

Ne feledje!

Felmérések alapján tudhatjuk, hogy minden évben nagyon sok gyermek tűnik el Magyarországon.
Továbbá felmérések állítják, hogy évente több ezer párkapcsolatban élő személy lép félre Magyarországon.
Azt is megtudhatjuk, hogy évente csak Magyarországon sokezer autót tulajdonítanak el a tolvajok és ezek legalább 90%-ka soha nem kerül elő.

Az általunk kínált nyomkövető jeladó és lehallgató készülék nagyon hasznos, ha:

Biztonságban szeretné tudni gyermekeit, feleségét, férjét, szüleit.
Szeretné tudni, hogy családtagja éppen hol tartózkodik.
Azonban bűnügyek felderítésére is alkalmas lehet, ha például rablásról, vagy lopásról van szó.

Bővebben:

A készülék SMS-ben küldi el az aktuális földrajzi helyzet koordinátáit, melyet pl. a Google Maps vagy Earth program-ban gyorsan megkereshetünk, ugyanis az üzenetben kapott adatokat néhány kattintással megnyithatja telefonon, tableten, vagy számítógépen a Google Maps-ben, persze ekkor wifi vagy mobilinternet szükséges.

Továbbá a működéshez szüksége van egy SIM kártyára.

Tartózkodási hely lekérdezéséhez egy adott kódú SMS-t kell küldenie a SIM kártyára. Majd fel kell hívnia a készüléket, ezután rövidesen kb. fél percen belül válaszként megkapja GPS által meghatározott, 5 méteres pontosságú helyzetét a készüléknek.

Ha nincs GPS jel, például: alagútban, tető alatt, akkor a SIM kártya cellainformációit még így is elküldi a készülék. Ezeket a megfelelő oldalon beütve máris láthatja az eszköz megközelítő tartózkodási helyét.

Lehallgatáshoz nincs más feladata, mint felhívni a nyomkövetőbe helyezett SIM kártyát. Néhány kicsörgés után a telefonon már hallható is, mi zajlik a megfigyelő eszköz környezetében (néhány méter). Ez a funkció egyirányú, azaz miközben épp lehallgatjuk a készüléket, a másik fél, aki például a megfigyelt autóban ül nem hallja azt amit mi a telefonunknál mondunk!

Egyéb hasznos tulajdonság:

SOS funkció ? gombnyomásra tárcsázza a megadott számok (5 ilyen lehet) egyikét.

Kinek ajánlott?

Gyakorlatilag bárkinek, de különösen hasznos lehet aggódó szülőknek, pároknak, cégvezetőknek, flottakezelőknek, autókölcsönzőknek, bárkinek, aki szeretné biztonságban tudni autóját, szeretteit, vagy egyéb értéktárgyait.

Műszaki adatok:

Bármely szolgáltató SIM kártyájával működik.
GPS chip: Ublox 7020
GPS érzékenység -159dBm
GPS pontosság: 5M
Működési frekvencia: GSM 850/900/1800/1900 mHz.
Tölthető és cserélhető akkumulátor 3.7V 800mAH LI-ION
Készenléti idő: körülbelül 48 óra (autóba helyezve ráköthető hálózatra, így külön töltést a továbbiakban nem igényel, a megfigyelés bármikor használatra kész)!
Méret: 65x48x16 mm (akár egy táskában is könnyedén elrejthető).
GPS jel hiányában, GSM pontosság: 0-1000 méter (ennél nagyobb pontatlanság kevés helyen fordulhat elő). A pontosság függ a készülék aktuális helyzetétől, hogy az egy városban, vagy egy lakóterülettől messze eső helyen található.
Működési elv: GPS és GSM.

A csomag tartalma:

GPS Tracker készülék
1 db USB töltőkábel
1 db BL-5B típusú 3.7V-os Li-ion akkumulátor
1 db Használati útmutató

A kép csak illusztráció

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Futárszolgálat
Előre utalás Utánvét
0 gramm - 990 Ft 1 190 Ft
Garancia
6 hónap
Elfogadott fizetési módok
  1. Előre utalás
  2. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate