Ez az ajánlat sajnos lejárt. Iratkozz fel hírlevelünkre , hogy legközelebb egyetlen ajánlatról se maradj le!

Válogass népszerű ajánlatainkból:

Eredeti ár:24 990 Ft
18 490 Ft
Eredeti ár:41 990 Ft
32 990 Ft
Eredeti ár:29 990 Ft
24 990 Ft
Eredeti ár:54 775 Ft
15 990 Ft

A lejárt ajánlat adatai:

Migrén masszázs tanfolyam

15 980 Ft

Eredeti ár:27 980 Ft Kedvezmény:-43%

Kívánt mennyiség:

Migrénmasszázs tanfolyam 
27.980 Ft helyett 15.980 Ft-ért

A képzésről:

A migrén masszázs képzésen a migrénes fejfájás elmulasztását, megelőzését szolgáló fizikális szinten létrejött masszírozási technika elsajátítása fog zajlani. A masszázs időtartama kb. 75 percnyi anyag.

Összefoglaló:

A migrén a lakosság kb. 10-12 %-ánál fordul elő. Az idő előrehaladtával annyi környezeti hatás ér minket, hogy ez az arány növekszik. Kezelése gyakran igen nehéz, a gyógyszereket általában egyéb kezelésekkel kell kiegészíteni. Azokban az esetekben, ahol a gyógyszerek nem hatnak eléggé, esetleg mellékhatások jelentkeznek, sikerrel alkalmazhatjuk a speciális migrén-masszázst.

A speciális migrén masszázs akupresszúrás pontokat is kezel,  hogy  tested bizonyos pontjaira nyomást gyakorolva harmonizáljuk az energiaáramlást, megszüntethetünk különféle panaszokat, többek között a fejfájást. Ez többek között a vállak, a nyak, az arc, valamint a hajas fejbőr akupresszúrás pontjainak enyhe stimulálásából áll.

A kínai akupresszúrás pontokra gyakorolt nyomás javítja a meridiánokban az energiakeringést, így harmonizálva a szervek működését. Az akupresszúrás masszázs feladata, hogy a betegségek során fellépő energiablokkokat feloldja. Eme ázsiai elmélet az emberi szervezetet öt rétegre osztja. A terápia során ezen rétegek meghatározott pontjait nyomással stimulálva rövidre zárhatjuk, oldhatjuk a rétegekben lévő feszültséget. Bizonyos pontok nyomásával a fejfájás, a szemfájdalom pár perc alatt megszüntethető.
A speciális migrén masszázs célja:

Az akupresszúrás pontokra gyakorolt nyomás javítja a meridiánokban az energiakeringést, így harmonizálva a szervek működését.

A speciális migrén masszázs hatásai:

A masszázs révén a vérkeringés felpezsdül, az agyi funkciók fokozódnak, csökkenti az álmatlanságot, a felső háti szakasz, a nyak és váll vonalán kialakult izom blokkokat.

-Az arc, fej, nyak a hát és a váll izomfájdalmának enyhülése, a nyak és vállízületek mobilitásának növekedése, a feszültségeredetű fejfájás csillapodása, az energiaszint növekedése, a stressz, idegesség, levertség és enyhe fokú depresszió oldódása, jobb koncentráció, jó közérzet, pihentetőbb, frissítő alvás, mélyebb, lassabb légzés. 

A képzés célja:

Célunk olyan szakemberek képzése, akik az elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátításával, képesek lesznek speciális migrénmasszázs masszázs szolgáltatást nyújtani, mely segítségével a hallgató a tanfolyamon tanult masszázs fogásokat tudja elvégezni. Rendkívül hasznos ismeretekkel gazdagodva a tanfolyam elvégzése után képes lesz egy  közérzetjavító speciális migrénmasszázst  szolgáltatni regeneráció céljából. A masszázs (amit megtanultok) időtartama kb 75 perc.

Kinek ajánljuk a tanfolyamot? 

  • leendő masszőröknek, kollégáknak, akik szépségszalonban, hotelben, wellness központban, egészségközpontban kívánnak elhelyezkedni vagy egyéni vállalkozást akarnak működtetni, bővíteni
  • aki otthon, családja, barátai körében szeretne speciális migrénmasszázst alkalmazni.

Jelentkezés előfeltétele: A tanfolyam minden előképzettség nélkül, bárki által elvégezhető, 18 éves kor felett!

Tematika:

  • A migrénmasszázs terápia elméleti anyaga (pdf)
  • A migrénmasszázs masszázsfogásai, kivitelezése, a komplett kezelési sor elsajátítása
  • Akupresszúrás kezelési pontok, ábrával

Jelentkezés előfeltétele: A tanfolyam minden előképzettség nélkül, bárki által elvégezhető, 18 éves kor felett!

A tanfolyam felépítése: intenzív, az elmélet távoktatásban tudod elsajátítani, és gyakorlati képzés személyesen

A tanfolyam időpontja: 2020. szeptember 14. (hétfő), 08.45-13.00

Vizsga időpontja- anyaga:

Vizsga lehetőség a tanfolyamot követően 3 hónapon belül nyílik lehetőség. A Stúdió fenntartja magának a jogot arra, ha nem lenne meg a csoportos vizsga minimum létszáma, hogy csak az egyéni vizsgát biztosítsa, melynek különbözeti árát a vizsga előtt esedékes átutalni.

A vizsga az elméleti anyagból (feladatlap), valamint a gyakorlati anyagrészből lesz (modellen mutatva), vagy skype-on vagy a zoom programon keresztül. A vizsgára a modellt a vizsgázónak kell biztosítania.

Sikeres vizsga esetén a hallgatók névre szóló, sorszámozott, bélyegzővel ellátott Tanúsítványt kapnak- megnevezése: Migrén masszázs (fizikai közérzet javító masszőr, frissítő masszőr végzettséget szerez!), mely segítségével a vizsgázó a tanfolyamon tanult anyagot tudja elvégezni. Vállalkozásban végezhető tevékenység, a hatályos törvények szerint.  

Tevékenységi kör Teáor-száma: 9604

Szükség esetén (angol-német, és még másik 5 nyelv) idegen nyelvű Tanúsítványt is kiállítunk (3000Ft/nyelv), a tanfolyam napjára történő igénylés esetén, későbbi időpontban 5000Ft/nyelv. Tanúsítványt a vizsga napjától számított 1 évig állítunk ki. A tanúsítványokat postai úton küldjük el, ajánlott levél formájában, karton papírban. A postai díj: 830Ft, mely összeget az igénylő előreutalással egyenlít ki.

Az oktatás helyszíne: Budapesten lesz, a pontos helyszín a tanfolyami tájékoztatóban lesz kiküldve.

A tanfolyamhoz szükséges:

  • Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházat, rövidnadrág, fürdőruha felső része, papucs
  • Modell (szükség esetén)
  • Lepedő, 1 db

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Információk a szolgáltatóról


Fizetési információk

Elfogadott fizetési módok:

Személyes átvétel
ingyenes
Garancia
Nincsen
Elfogadott fizetési módok
  1. Előre utalás
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate