Microgo M8 Pro elektromos roller 20 km/h, 20km

89 990 Ft

Beszállító által ajánlott ár: 185 700 Ft 51%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: Mao Direkt Import
  • Szállítási díj: 1 580 Ft-tól
  • Szállítási idő: 3 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
  • Áru helye: Budapest (XII. kerület)

Microgo M8 Pro elektromos roller 20 km/h, 20km

Microgo M8 Pro elektromos roller 20 km/h, 20kmMicrogo M8 Pro elektromos roller 20 km/h, 20kmMicrogo M8 Pro elektromos roller 20 km/h, 20km


MICROGO M8 elektromos robogó egyszerű és gyors működési módszerrel rendelkezik. Könnyű súly és könnyen szállítható. Csak néhány egyszerű lépésre van szükség a könnyű összecsukáshoz.

Kiváló minőségű kijelző
Az összes vezérlés egyetlen kijelzőről, amely valós időben jelzi az utazási módot, az aktuális sebességet és az akkumulátor töltöttségi szintjét, és zárolja a robogót.

Ultra könnyű LED-fény
Ez a robogó továbbfejlesztett LED-lámpákkal rendelkezik ultrakönnyű LED-ekkel, amelyek több fényt bocsátanak ki, mint a normál LED-ek. A világosabb LED-ek akár 5 métert is elérhetnek a sokkal jobb éjszakai útlátás érdekében, így sokkal biztonságosabbak az Ön számára.

Kiváló minőségű akkumulátor
Az akkumulátor egy nagyon fejlett védelmi rendszerrel rendelkezik, amely megvédi a lítium akkumulátorokkal kapcsolatos gyakori problémáktól. A továbbfejlesztett lítium cellák stabil teljesítményt nyújtanak minden időjárási körülmény között, és maximális teljesítményt biztosítanak még hideg időben is.

Könnyen hordozható
3 másodperces összehajtás. Egy lépésben, másodpercek alatt összecsukható, és tömegközlekedési eszközökön is szállítható, vagy autójában tárolható. 


A M8 sebessége akár 20 km/h is lehet, így könnyedén tudsz vele haladni a városban. Az akkumulátor kapacitása 5Ah, és a 250W-os motor segítségével a jármű kiváló teljesítményt nyújt. A robogó névleges feszültsége 36V, maximális dőlésszöge pedig 15 fok. A gumiabroncsok 6,5" méretűek, így biztosítva vannak a sima és kényelmes utazás élményei.

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Utánvét
1 580 Ft-tól
Garancia
1 év
Elfogadott fizetési módok
  1. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate