Ez az ajánlat sajnos lejárt. Iratkozz fel hírlevelünkre , hogy legközelebb egyetlen ajánlatról se maradj le!

Válogass népszerű ajánlatainkból:

Eredeti ár:24 990 Ft
18 490 Ft
Eredeti ár:41 990 Ft
32 990 Ft
Eredeti ár:29 990 Ft
24 990 Ft
Eredeti ár:54 775 Ft
15 990 Ft

A lejárt ajánlat adatai:

Meridián arcreflexológia masszázs tanfolyam

15 980 Ft

Eredeti ár:27 980 Ft Kedvezmény:-43%

Kívánt mennyiség:

Meridián arcreflexológiai masszázs tanfolyam
27.980 Ft helyett 15.980 Ft - értA képzésről:

Egy egyedülálló és rendkívül hatásos módszer, arckezelés jade kővel. Stimuláljuk az arcon levő akupunktúrás pontokat, a masszázs során felhasznált olaj segítségével serkentjük és energetizáljuk a pontokhoz kapcsolódó szerveket. Csökkenti a ráncokat, hatással van a pigmentációra. A jade kő technikának köszönhetően kívül- belül ragyogást érhetünk el.

Hogyan működik a Jade kő?

A gyógynövény olaj és a szisztematikus mozdulatokkal megvalósított mechanikai ingerlés együttes hatására a meridiánokban az energia ellátás fokozódik, a pangások megszűnnek. A különleges gyógynövény olajnak köszönhetően erőteljes méregtelenítési folyamatok indulnak be, melyek tehermentesítik a szerveket és az egész szervezetet. A módszer egyszerű és biztonságos, hatékonysága megkérdőjelezhetetlen, hiszen napjainkig fennmaradt. A terápia elsajátítása egyszerű, nem igényel különleges képességeket.

A Jade ásványt, már őseink is használták. Távol-Keleten szerencsehozó amulettként viselték, de már jól ismerték a vesére gyakorolt jótékony hatását is. Méregtelenítő hatása van, serkenti a mellékvesék működését, sejtregeneráló, gyorsítja a sebgyógyulást. A jade megnyugtatja a lelket, egyensúlyt teremt az energiaáramlásban, erősíti az idegrendszert, és elűzi a rossz közérzetet. Védelmet nyújt tulajdonosának az ártó szándékok, gondolatok ellen. Vonzza a szerencsét, a tisztaság és a nyugalom jelképe. Fokozza a termékenységet, terhesség esetén is ajánlott. A szívcsakra egyik kristálya.

 • Szellemi hatások: kiegyenlítés
 • Lelki hatások: egyensúlyt teremt a nyugalom és aktivitás között
 • Mentális hatások: kedvet csinál a játékos önmegvalósításhoz
 • Testi hatások: szabályozza az idegek, a mellékvese működését, az edrenalintermeést, egyensúlyba hozza a víz-, a sav-bázis és az ásványianyag-háztartást

A Jáde egy gyűjtőcsoportja a kövek egy fajtájának. A zöld kínai jáde az egyik legnépszerűbb és leggyakoribb a csoporton belül, amelyik hazájában Kínában nemzeti kőnek számít.

A meridián arcreflexológiai masszázs hatásai:

Célja az energetikai egyensúly elérése, a szervezet természetes védekező- és öngyógyító erejének beindítása. A kezelés hatására kialakul a testi-lelki egyensúly, harmónia, így beindul a gyógyulási folyamat. A testben áramló energia-blokkok feloldására, a szervezet természetes védekező és öngyógyító képességének beindítására, erősítésére összpontosít.

Jótékony hatása visszaadja az életerőt és feloldja a blokkokat, javul a bőr állapota,megszünteti a folyadékpangást, eltávolítja a méreganyagokat. 

A Jade ásványok hatásai a testre: nyugtatja az idegrendszert, valamint előnyös lehet a vese számára és segíthet megszabadulni a vesekőtől is. Erősíti a csi erejét és elősegíti a sejtek regenerálódását. Csökkenti a görcsöket, az ízületi fájdalmakat és a csontokkal kapcsolatos problémákat. Segít az étkezési zavarokban, a nyirokrendszer helyes működésében és a vérkeringés fokozásában.

A képzés célja:

Célunk olyan szakemberek képzése, akik az elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátításával, képesek lesznek meridián arcreflexológiás masszázs szolgáltatást nyújtani, mely segítségével a masszőr egy 60 perces komplett masszázst tud végezni. Rendkívül hasznos ismeretekkel gazdagodva a tanfolyam elvégzése után képes lesz egy közérzetjavító meridián arcreflexológiás masszázst szolgáltatni regeneráció céljából.

Kinek ajánljuk a tanfolyamot? 

 • leendő masszőröknek, kollégáknak akik szépségszalonban, hotelben, wellness központban, egészségközpontban kívánnak elhelyezkedni vagy egyéni vállalkozást akarnak működtetni, bővíteni
 • aki otthon, családja, barátai körben szeretne meridián arcreflexológiai masszázst alkalmazni.

Jelentkezés előfeltétele: A tanfolyam minden előképzettség nélkül, bárki által elvégezhető, 18 éves kor felett!

 

 • Tematika:

 • Masszázs története
 • Alapvető energetikai ismeretek, csakrák, meridiánok
 • Az arc meridián arcreflexológás masszázs fogásai, kezelési folyamata
 • A masszázs célja, hatásai, javallatai, ellenjavallatai
 • Akupresszúrás kezelés az arcon

A tanfolyam felépítése: intenzív az elméletet távoktatásban tanulod meg, és gyakorlati képzés személyesen

A tanfolyam időpontja: 2020. szeptember 17. (csütörtök), 08.45--13.00

Vizsga időpontja- anyaga:

Vizsga lehetőség a tanfolyamot követően 3 hónapon belül nyílik lehetőség. A Stúdió fenntartja magának a jogot arra, ha nem lenne meg a csoportos vizsga minimum létszáma, hogy csak az egyéni vizsgát biztosítsa, melynek különbözeti árát a vizsga előtt esedékes átutalni.

A vizsga az elméleti anyagból (feladatlap), valamint a gyakorlati anyagrészből lesz. A vizsgára a modellt a vizsgázónak kell biztosítania.

Sikeres vizsga esetén a hallgatók névre szóló,sorszámozott, bélyegzővel ellátott Tanúsítványt kapnak- megnevezése: Meridián arcreflexológia masszázs (fizikai közérzet javító masszőr, frissítő masszőr végzettséget szerez!), mely segítségével a vizsgázó a tanfolyamon tanult anyagot tudja elvégezni . Vállalkozásban végezhető tevékenység, a hatályos törvények szerint.  

Tevékenységi kör Teáor-száma: 9604

Szükség esetén (angol-német, és még másik 5 nyelv) idegen nyelvű Tanúsítványt is kiállítunk (3000Ft/nyelv), a tanfolyam napjára történő igénylés esetén, későbbi időpontban 5000Ft/nyelv. Tanúsítványt a vizsga napjától számított 1 évig állítunk ki. A tanúsítványokat postai úton küldjük el, ajánlott levél formájában, karton papírban. A postai díj: 830Ft, mely összeget az igénylő előreutalással egyenlít ki.

Az oktatás helyszíne: Budapesten lesz, a pontos helyszín a tanfolyami tájékoztatóban lesz kiküldve.

A tanfolyamhoz szükséges:

 • Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházat, rövidnadrág, fürdőruha felső része, papucs
 • Modell (szükség esetén)
 • Lepedő, 1 dbAz ár tartalmazza:

 • Az elméleti és gyakorlati oktatás díját
 • A tanfolyami jegyzet díját
 • A magyar nyelvű tanúsítvány kiállítási díját

Nem tartalmazza a vizsgadíjat, mely csoportos vizsga esetén 4000Ft (csoportos vizsga 4 főtől), egyéni vizsga esetén 6000Ft, a Stúdió által küldött számlaszámra kell befizetni a tanfolyam előtti héten. A vizsga minden résztvevő számára kötelező, kezelés hivatalosan csak a megszerzett vizsga elvégzése után végezhető. A vizsgát egy külön időpontban  egyeztetett időpontban lehet megtenni, a Stúdióval egyeztetve. Tanúsítványt csak vizsgázott résztvevő kaphat! A tanúsítvány kiküldésének postai díját, mely belföldre 830Ft.
Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Információk a szolgáltatóról


Fizetési információk

Elfogadott fizetési módok:

Személyes átvétel
ingyenes
Garancia
Nincsen
Elfogadott fizetési módok
 1. Előre utalás
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate