Masszázs pisztoly

18 900 Ft

Beszállító által ajánlott ár: 20 090 Ft 5%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: TRY Shop
  • Szállítási díj: 1 490 Ft-tól
  • Szállítási idő: 12 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
  • Áru helye: Kiskunhalas

Masszázs pisztoly

Masszázs pisztolyMasszázs pisztolyMasszázs pisztolyMasszázs pisztolyMasszázs pisztolyMasszázs pisztolyMasszázs pisztoly

NAGYON ERŐS MODELL - a MALATEC márkájú masszírozó nagyon erős ! Egy töltéssel akár 6 órán keresztül is folyamatosan dolgozhat. Teljesítménye elsőrangú! Ez a maximális 30 fokos masszázserő! Ügyeljen a megfelelő izomregenerációra, a fegyver lehetővé teszi az otthoni masszírozást, anélkül, hogy állandó gyógytornász látogatásra lenne szüksége, ami nagyon drága! A készülék enyhíti az izomfájdalmat, merevséget és fájdalmat.

AKÁR 30 INTENZITÁSFOK - MODELLÜNK 30 intenzitási fokozattal rendelkezik! Ez egy nagyon nagy tartomány, amely lehetővé teszi a sebesség egyéni beállítását azokhoz az izmokhoz, amelyekben használni kívánja . A pisztoly áttekinthető kijelzővel rendelkezik , amely mutatja a szintet, így Ön folyamatosan irányíthatja azt. A munka intenzitása egy érzékeny érintőpanel segítségével változtatható, csak finoman érintse meg - nem kell erőltetni az üzemmódváltáshoz.

10 CSERÉLHETŐ MASSZÁZS VÉG - minden izomcsoport megfelelő ingert igényel, és 10 különböző végződésnek köszönhetően sok izomzattal lehet dolgozni, még a nehezen elérhetőekkel is. A készlet olyan tippeket tartalmaz, mint például: kerek, lapos, golyó és villa - ezek használatának részletes leírása lent a leírásban található. A pisztoly a legjobb minőségű anyagokból készült, tökéletesen illeszkedik a kézbe, a hely, ahol tartjuk, csúszásmentes szerkezettel van bevonva, amely megakadályozza, hogy az eljárás során elcsússzon .

TOK - a készlet praktikus, fogantyús tokba/bőröndbe van csomagolva, belsejében speciális dombornyomású betét található a készlet minden eleméhez . Másrészt van egy hálós rekesz, amely lehetővé teszi például az oktatási anyagok becsomagolását. A tok lehetővé teszi, hogy a készletet utazásra vigye, a mobil gyógytornászok számára pedig könnyen szállítható lesz.

MŰSZAKI ADATOK - szín: fekete; teljesítmény: 45W; motor névleges feszültsége: 24V DC; akkumulátor típusa: lítium akkumulátor (Li-lon); Kapacitás: 2500mah; töltési idő: 120 perc; munkaidő: 6 óra; méretek (hossz/szélesség/magasság): 24/5,5/24,5cm; kábel hossza: 100 cm; készlet súlya: 1,1 kg; súlya csomagolással: 1,5 kg.


Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Utánvét
1 490 Ft-tól
Garancia
1 év
Elfogadott fizetési módok
  1. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate