LSH Garden Box KID magaságyás (gyalult)

Kívánt mennyiség:

 • Eladó: SAD Logisztikai Kft.
 • Szállítási díj: 1 590 Ft-tól
 • Szállítási idő: 3 munkanap
 • Szállítás módja: Futárszolgálat
 • Áru helye: Martonvásár

LSH Garden Box KID magaságyás (gyalult)
LSH Garden Box KID magaságyás (gyalult)LSH Garden Box KID magaságyás (gyalult)LSH Garden Box KID magaságyás (gyalult)LSH Garden Box KID magaságyás (gyalult)

A csomag tartalma:

- 1 db Magaságyás (lapraszerelt állapotban)
- Csavarok az összeszereléshez

A magaságyások tökéletes megoldások a teraszon, kertben, erkélyen vagy verandán való zöldségek, fűszerek vagy virágok termesztésére.

A magaságyásoknak több előnye is van, mint például, nem kell görnyedve ültetnünk, locsolnunk a növényeinket, illetve nagyon jó minőségű talajt biztosíthatunk.

Rendkívül szilárd fenyőfából készült virágágyás, strapabíró és időtálló.

Összeszerelése gyors és egyszerű.

A magaságyás lapraszerelt állapotban kerül átadásra, illetve szállításra.

Felhívjuk figyelmét, hogy a  magaságyást az átvétel után azonnal vegye ki a csomagolásból, a penészedés elkerülése végett.
Ez feltétele a garanciának.


Jellemzők:

 • Anyaga: gyalult fenyőfa
 • Könnyen összeszerelhető 
 • A kellemes munkamagasság kényelmes kertészkedést tesz lehetővé
 • Funkcionális és egyben dekoratív eleme a kertnek
 • Mérete: 70 x 39 x 40 cm 

Jelezni szeretnénk, hogy a magaságyások természetes fából készülnek, így a fa anyagából eredendően egyenetlenségek lehetnek.

---------------------------------------------------------

Hogyan készítsd el a saját magaságyásodat: Egyszerű lépésről-lépésre útmutató

Szóval, gondolkodsz egy saját magaságyás kialakításán? Ez remek ötlet! A magaságyások nem csak csodásan néznek ki a kertben, de segítenek abban is, hogy a növényeid a lehető legjobban fejlődjenek.

 1. Helyválasztás: Először is, nézz körül a kertedben, és válaszd ki a legnaposabb helyet a magaságyásod számára. Mielőtt azonban hozzáfognál a rétegek kialakításához, helyezz el egy szövet vagy újságpapír réteget az alján, hogy megakadályozd a gyomok növekedését.
 2. Drainázs réteg: Az első réteg a drainázs réteg. Ide tegyél 5-10 cm kavicsot vagy apró kőzetet. Ez segít a víz elvezetésében, és megakadályozza, hogy a föld túl nedves legyen.
 3. Zöld hulladék: Következőként kerüljön sor a zöld hulladékra. Ide fűnyesedéket vagy konyhai zöldség- és gyümölcs hulladékot tehetünk. Ezek a természetes anyagok segítenek növelni a talajban lévő tápanyagokat.
 4. Komposzt: A következő réteg a komposzt vagy trágya. Ez még több tápanyagot biztosít a növényeid számára.
 5. Talaj: A tetejére kerüljön a minőségi talaj. Lehet kerti talaj, virágföld vagy komposzt és talaj keveréke. Ez a réteg segít a növényeid gyökereinek abban, hogy könnyedén terjedjenek és erősödjenek.
 6. Ültetés: És végül, itt az ideje az ültetésnek. Győződj meg róla, hogy elég helyet hagysz a növények között a fejlődéshez, és figyelembe veszed a növények sajátos igényeit.

Remélem, hogy ez az útmutató hasznos volt számodra! Ne feledd, hogy ezek az irányelvek általánosak, a pontos rétegezési stratégia és a talajtípusok változhatnak a növényeid igényei szerint.

Sok szerencsét a kertészkedéshez!

Termeld meg saját zöldségeidet heti 3 órában!

Mindent, amit tudni szerettél volna a hatékony és sikeres biointenzív zöldségtermesztésről, ebben a könyvben megtalálod!

Csatlakozz a több, mint 15000 hobbikertészhez, akik már megtermelik saját zöldségeiket!

A lapraszerelt állapot azt jelenti, hogy a termékeket előre gyártott, de szétszedett formában szállítjuk. Ezek a komponensek úgy vannak megtervezve, hogy a vevők maguk is össze tudják állítani a megrendelt terméket. Lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy aktívan részt vegyenek saját otthonuk vagy kertjük alakításában, szebbé tételében.

Az elemek méretre vannak vágva, a lyukakat előfúrtuk, az összeszereléshez szükséges kötő elemet és csavart a csomag tartalmazza.


Amennyiben ettől az eladótól még ma további termékeket vásárolsz (https://www.lealkudtuk.hu/sad-logisztikai-kft-p22124361), ők nem fognak neked további szállítási díjakat felszámolni a csomagküldésnél. A rendeléseknél feltüntetett további szállítási díjakat ne vedd figyelembe.

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Utánvét
1 590 Ft-tól
Garancia
1 év
Elfogadott fizetési módok
 1. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate