Lovacska rajztábla

7 000 Ft

Beszállító által ajánlott ár: 10 890 Ft 35%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: Polexim Trade
  • Szállítási díj: 1 690 Ft-tól
  • Szállítási idő: 3 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
  • Áru helye: Budapest (X. kerület)

Lovacska rajztábla
Lovacska rajztáblaLovacska rajztáblaLovacska rajztábla

Tökéletes minden kisgyermek számára. Nagyon könnyű és szinte bárhová magaddal viheted, köszönhetően a ló farkát imitáló nyélnek. A rajztábla számos előnnyel rendelkezik, mint például a hang és a fény. Hátul van egy kapcsoló és színes gombok, amelyek hangokat adnak. A cica képével jelzett gomb megnyomása után halljuk az állatok hangját, a játékautó gombját, a járművek hangját, a kameragombot a mindennap hallható hangok és a hangjegyekkel ellátott gombot, amelyek alá dallamok rejtőznek. A gombok megnyomásakor a ló sörénye világít.
A tábla háttere többszínű a rajzolás során, attól függően, hogy hol ír vagy fest. A bélyegeket festéshez is használják. Ha megunta vagy nem tetszik a rajz, egyszerűen letörölheti egy mozgatható radírral. Egy snitttel való játék remek megoldás lesz az unalmas estékre.
Festhetsz a táblára, írhatsz ceruzával vagy bélyegzőmintákat. Rajzolás után a sárgarépa alakú ceruzát a ló szájába helyezhetjük, ekkor halljuk a ropogtatás hangját. A kreativitás és a találékonyság lehetővé teszi, hogy különféle formákat és karaktereket hozzon létre. Remekül használható a gyermek kreatív lelkesedése.

A készlet tartalma:
-tábla
-4 bélyeg
-ceruza

Tábla méretei: 29 x 34 x 2,5 cm
A rajzfelület mérete: 18 x 12 cm


Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Utánvét
1 690 Ft-tól
Garancia
6 hónap
Elfogadott fizetési módok
  1. Előre utalás
  2. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate