Livington Prime Steam Mop, multifunkcionális 10 az 1-ben gőztisztító

24 990 Ft

Eredeti ár:29 990 Ft Kedvezmény:-17%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: MediaShop
  • Szállítási díj: 0 Ft-tól
  • Szállítási idő: 8 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
  • Áru helye: Győr
Livington Prime Steam Mop, multifunkcionális 10 az 1-ben gőztisztító

   
Még mindig négykézláb súrolja a padlót, és literszámra cipeli magával a tisztítószereket? Rendkívül sok időbe telik, mire az egész lakást kitakarítja, ám a makacsul ragaszkodó kosz így is az őrületbe kergeti? Mindennek ezennel vége! Megérkezett a takarítóeszközök legújabb generációjának csúcsragadozója: a Livington Prime Steam Mop.

10 az 1-ben gőztisztító és padlótisztító

A Livington Prime Steam Mop egy egyedülálló multifunkciós 10 az 1-ben gőztisztító, ami a hihetetlen erejével minden szennyeződéssel elbír. Mélyrehatóan tisztít, eltávolítja a szagokat és vegyszer nélkül, pusztán a víz erejével dolgozik. A rendkívül hatékony padlótisztító minden koszt eltávolít bármilyen felületről. Még a beszáradt rágógumi, vagy a gyertyaviasz sem jelenthet akadályt. Mélyrehatóan tisztítja a szőnyegeket, egyben zseniális fürdőszoba és wc tisztító, ami legyőzi a baktériumokat.

Kézi gőztisztító

A Livington Prime Steam Mop-ból két kattintással tökéletes kézi gőztisztítót is varázsolhat, így lesz belőle szupererős csempe és fugatisztító, amiről eddig csak álmodott! A penésznek esélye sincs! Kiváló konyhai tisztító, ami a legzsírosabb lerakódásokkal is végez egy pillanat alatt, még az odaégett ételmaradékot is azonnal felszedi.

Ablakpucoló

Emellett a Livington Prime Steam Mop egy igazán hatékony ablakpucoló, hiszen foltmentes, csíkmentes, kristálytiszta felületet ad! Ez egy kimondottan erős bútorkárpit-tisztító: a mélyreható tisztaságért! Használhatjuk a kanapén, de akár a kocsiban is! És a legjobb, hogy a Livington Prime Steam Mop nem csak mélyrehatóan tisztít, de illatosít és fertőtlenít is. A matracok 120 fokos kezelésénél a baktériumoknak és atkáknak esélye sincs. Ideális választás allergiások számára is.

Dísztárcsa, sütőrács, textil -szinte bármit megtisztíthat

A dísztárcsák sem maradnak koszosak, a legkeményebb feladattal is pár perc alatt végezhetünk. A fantasztikus grill és sütőrácstisztító még az ezeréves ráégett maradékokat is egy pillanat alatt leszedi. A nagyszerű textilfrissítőnk azonnal kisimítja a gyűrődéseket és a blúzokat ismét frissé, hordhatóvá teszi.

Mi teszi a Livington Prime Steam Mop-ot ennyire egyedivé?

A különösen gyors felfűtési idő: 10 másodperces várakozás után már kezdheti is a takarítást! Az új fejlesztésű, szupererős 1300 Wattos motor felveszi a versenyt, harcot minden szennyeződéssel, akár a padlón, akár kézi készülékként használjuk. A hagyományokkal szakító Opti steam technológia segít, hogy ne kelljen szabályozni a gőzt, az egyenletes kibocsátás minden területen mélyreható tisztaságot garantál.

Livington Prime Steam Mop Mega csomag!

Az öt méter hosszú kábel és a forradalmi csuklós nyél még kényelmesebbé teszik a használatát. A zseniális két kattintásos rendszerrel másodpercek alatt átválthat a praktikus kézi gőztisztítóra. A Livington Prime Steam Mop csomagjában rengeteg praktikus kiegészítőt talál, amelyek segítségével pillanatok alatt bármely felületre bevethetővé válik. A Livington Prime Steam Mop még tele tankkal is egyértelműen pehelysúlyúnak számít a maga másfél kilójával, kézi használatban pedig alig egy kilogrammot nyom.
A csomag tartalma

A Livington Prime Steam Mop Mega Csomag tartalma:

1 x Livington Prime Steam Mop
1 x Speciális mikró szálas huzat
1 x szőnyegtisztító fej
1 x kis fém körkefe
1 x nagy műanyag körkefe
1 x ablaktisztító rátét
1 x kárpittisztító rátét
1 x sarokfúvóka
1 x kaparós fúvófej

Technikai információk:

teljesítmény: 1300 W
tartály űrtartalma: 200 ml
kábel hossza: 5 m
készülék súlya vízzel töltve 1,5 kg
kézi gőztisztító súlya 0,9 kg

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Futárszolgálat
Utánvét
0 gramm - ingyenes
Garancia
1 év
Elfogadott fizetési módok
  1. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate