Livington Laundry Tree ruhaszárító és tároló állvány 1+1 akció

7 990 Ft

Beszállító által ajánlott ár: 12 990 Ft 38%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: MediaShop
  • Szállítási díj: 0 Ft-tól
  • Szállítási idő: 8 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
  • Áru helye: Győr
Livington Laundry Tree ruhaszárító és tároló állvány 1+1 akció
Livington Laundry Tree ruhaszárító és tároló állvány 1+1 akcióLivington Laundry Tree ruhaszárító és tároló állvány 1+1 akcióLivington Laundry Tree ruhaszárító és tároló állvány 1+1 akcióLivington Laundry Tree ruhaszárító és tároló állvány 1+1 akció

Ön is szeretné, ha a ruhái kis helyen száradnának? Vessen véget a ruhaszekrényben uralkodó káosznak! A nagy helyigényű ruhaszárító állványok ideje lejárt!

Megérkezett a Laundry Tree, egy forradalmi ruhaszárító és tároló állvány! Takarékoskodjon a hellyel és élvezze a rendet teregetéskor, a ruhásszekrényében, az előszobájában, vagy bárhol az otthonában! Használja ki a helyet a padlótól a plafonig!

Akár 50 ruhadarab egyszerre

A Laundry Tree-n egyszerre akár 50 ruhadarab is lóghat, és közel 35 kilónyi súlyt is elbír. Egy teljes adag mosás elfér a 70 cm széles állványon. Hosszú ruhák és kabátok is kényelmesen száradhatnak rajta.

Kíméletes a ruhákhoz

A Laundry Tree-n szárított ruhák kíméletesen száradnak, mivel vállfákon lóghatnak, nem maradnak kellemetlen hajtásnyomok rajtuk. Ezzel vasaláskor is sok időt megspórolhat!

Rendkívül praktikus ruhaszárító és tároló

Többé nem kell a hatalmas ruhaszárítót betuszkolnia a szobába! A Laundry Tree-t bármilyen mennyezeten rögzítheti, egy szűk sarokban is, a házban vagy a szabadban. A felállítása rendkívül egyszerű, nem kell hozzá sem fúrni, sem csavarozni.A Laundry Tree titka a rugós rögzítés, amivel egyszerűen befogathatja az állványt a padló és a plafon közé, és akár 262 centiméteres hosszúságik kihúzható.

Mi van a csomagban?

A Laundry Tree alapcsomag tartalmaz egy állványt, állványonként 3-3 vállfatartó kart, valamint állványonként 1-1 dupla akasztót. SŐT! Két állvány összeépíthető, így Ön a legnagyobb belmagasságú helyiségekben is könnyen és biztonságosan tudja használni a terméket!

A csomag tartalma:

2 x Laundry Tree alapcsomag

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Utánvét
0 Ft-tól
Garancia
1 év
Elfogadott fizetési módok
  1. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate