Livington Copperline Deluxe serpenyőkészlet

19 990 Ft

Eredeti ár:34 990 Ft Kedvezmény:-43%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: MediaShop
  • Szállítási díj: 0 Ft-tól
  • Szállítási idő: 5 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
Livington Copperline Deluxe serpenyőkészlet
CSAK 19.990 Ft - ért

Torkig van a serpenyőjébe ragadt, odaégett ételekkel? Úgy kell bánnia a serpenyőkkel, mint a hímes tojásokkal, nehogy megsérüljön a bevonat? Megelégelte, hogy sikálni, súrolni kell, és a végén a ilyen lesz? Felejtse el mindezt!

Önnek semmi másra nincs szüksége, mint a Livington Copperline serpenyőre, a konyhatechnika legújabb szenzációjára! A Livington Copperline különleges minőségű kerámiából és rendkívül vezetőképes rézből készül.

Kettős Copperline hatás

A zseniális serpenyő jellemzője az úgynevezett kettős Copperline hatás is: tapadásgátló és karcálló. Tapadásgátló tulajdonsága révén abszolút semmi sem tapad vagy ragad az edénybe, és a tisztítása is gyerekjáték. Karcálló tulajdonsága miatt nincsenek karcolásnyomok, nincs lepattogzott bevonat, nem kerülnek mérgező bevonat-darabkák az ételbe. Nyugodtan használhat benne fémeszközöket, ez a serpenyő pontosan erre készült!

Hővezetőpontok a tökéletes hőeloszlásért

A Livington Copperline egyúttal a legjobb és legmegbízhatóbb sütőedény is: akár 230 fokig használható a sütőben, és minden valósággal kisuhan belőle. A titok a serpenyő alján található hővezető pontokban rejlik, amelyek tökéletesen egyenletes hőmérsékletet garantálnak az egész felületen, így semmi sem ég oda, és az elkészített étel minden egyes használatkor tökéletes lesz.

Egészséges ételek az egész családnak

Mostantól a rántott csirkemellet egészségesen, kevés olajban, vagy akár olaj nélkül sütheti, de így készülhet a karaj és a steak, sőt, a sajt, mindenféle felfújt, pizza, főtt tészta, spárga és más sült finomságok is. Soha semmi sem fog beleragadni. Akár elektromos mixert is használhat benne, a serpenyő sértetlen marad, Ön pedig rengeteg időt takarít meg.

Teljesen teflon mentes

A réz és a kerámia tökéletes egyesítése új dimenziókba emeli a Livington Copperline termékeket, hiszen a különlegesen stabil tapadásgátló felület örökké tart! Főzhetnek, párolhatnak, süthetnek és piríthatnak, és pillanatok alatt tálalhatnak is. Más, a kereskedelemben kapható bevonatos serpenyőkkel ellentétben a Livington Copperline nem tartalmaz olyan anyagokat, amelyek károsak lehetnek az egészségre. A Livington Copperline teljesen PFOA és PTFE mentes, azaz egészségre káros anyagoktól mentes.

Grátisz 28 cm-es serpenyő!

Rendelje meg most a réz-kerámia ötvözetből készült 24 cm-es Copperline serpenyőt és elkündünk Önnek egy 28 cm átmérőjű Copperline serpenyőt grátisz, azaz teljesen ingyen.

***** Deluxe Editon

Válassza a Livington Copperline Deluxe csomagot és legyen az Öné egy thermo üvegfedő a 28 cm-es Copperline serpenyő számára, valamint egy 5,5 liter űrtartalmű, szintén réz-kerámia ötvözetből készült Copperline fazék a hozzá tartozó thermo üvegfedővel!

A Deluxe Edition csomag tartalma:

1 x Livington Copperline serpenyő (24 cm)
1 x Livington Copperline nagy serpenyő (28 cm)
1 x Termoüvegfedő a nagy Copperline serpenyő számára (28 cm-es serpenyőhöz)
1 x Livington Copperline fazék (5,5 liter űrtartalom)
1 x Termoüvegfedő a Copperline fazék számára

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Futárszolgálat
Utánvét
0 Ft - ingyenes
Garancia
1 év
Elfogadott fizetési módok
  1. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate